Pogrešan 16-letnik iz Brestanice, policija prosi za informacije

Črna kronika 01. Feb 202414:57 0 komentarjev
Pogrešan mladoletnik PU Novo mesto
Foto: PU Novo mesto

Svojci pogrešajo 16-letnika iz Brestanice, ki je danes nekaj po 8. uri neznano kam odšel iz Zdravstvenega doma Krško. Na policiji prosijo vse, ki bi pogrešanega opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, da to takoj sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Svojci pogrešajo 16-letnika iz Brestanice, ki je danes nekaj po 8. uri neznano kam odšel iz Zdravstvenega doma Krško. Po zbranih obvestilih je po vsej verjetnosti v stiski in nujno potrebuje pomoč, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Oblečen je bil v sivo bundo, modre jeans hlače in obut v športne copate modre barve. Pri sebi je imel šolsko torbo. Visok je okoli 170 centimetrov, vitke postave in ima daljše svetlo rjave lase.

Krški policisti so takoj po obvestilu začeli izvajati številne aktivnosti za njegovo izsleditev, vendar ga do zdaj še niso našli.

Na policiji prosijo vse, ki bi pogrešanega opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, da to takoj sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!