Policija prosi za pomoč: kdo je moški, ki so ga rešili iz morja v Izoli?

Policijski trak
Foto: Srdjan Živulović/ BOBO

Policija prosi za pomoč pri ugotavljanju identitete moškega, ki ga je negibnega v morju opazil mimoidoči. Moškega so oskrbeli v izolski bolnišnici in je trenutno v komi.

Včeraj dopoldan je pri plaži Avtokampa Jadranka v Izoli mimoidoči opazil moškega, ki je negibno in neodzivno ležal v morju. Kot so sporočili iz Policijske uprave Koper, so moškemu takoj nudili pomoč, nato pa ga na kraju še oživljali in z reševalnim vozilom odpeljali v izolsko bolnišnico.

Moškega so v bolnišnici oskrbeli in je trenutno v komi.

Identiteta moškega za zdaj ni znana. Kot so pojasnili koprski policisti, so pregledali plažo in bližnjo okolico, ter zbirali obvestila, vendar kljub temu niso našli nobenih predmetov ali dokumentov, s katerimi bi identiteto lahko ugotovili.

Policija je v opisu osebe zapisala, da je moški srednje rasti, star med 55 in 65 let, nekoliko čokate postave, temno rjavih-sivih krajših las, z izrazito močnimi obrvmi, ovalnega obraza. Na desni prsnici ima brazgotino od operativnega posega.

Vse, ki bi o opisnem moškem imeli kakršnokoli informacijo, prosijo, da to čim prej sporočijo na Policijsko postajo Izola, 113, anonimni telefon 080 1200 ali obvestijo najbližjo Policijsko postajo, so še sporočili.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.