Popisali okna, vrata in fasado pisarne evroposlanca Milana Brgleza

Slovenija 17. Maj 202220:56 > 20:59 6 komentarjev
Milan Brglez
Borut Živulović/Bobo

Poslanec Evropskega parlamenta Milan Brglez (S&D, SD) obžaluje vandalizem, ki so ga neznanci v preteklih dneh izvršili nad njegovo pisarno, ko so s sprejem popisali okna in vrata ter fasado pisarne. V zapisu, ki ga je objavil na svoji spletni strani, je še dodal, da je o dogodku že obvestil policijo.

Evropski poslanec Milan Brglez (S&D, SD) je na svoji spletni strani sporočil, da so neznanci v preteklih dneh vandalizirali njegovo pisarno, ko so s sprejem popisali okna in vrata ter fasado pisarne. Brglez, ki je o dogodku že obvestil policijo, je ob tem pozval posameznike, ki se z njim ali njegovim svetovnonazorskim prepričanjem ne strinjajo, da se oglasijo pri njem in se o razlikah v pogledih pogovorijo.

Vandalizem Vandalizem
Spletna stran Milan Brglez
Vandalizem Vandalizem
Spletna stran Milan Brglez

“Strpnost, ne glede na to, da smo lahko drugače misleči, mora biti prvo pravilo sobivanja v naši državi. Probleme v državi moramo reševati skupaj. Vedno sem pozival in še pozivam, da moramo o problemih in nestrinjanjih govoriti spoštljivo. Predvsem se moramo pogovarjati, poslušati in slišati. Zgleda, da je vrag odnesel šalo. Upam, da bo nova vlada takoj pristopila k reševanju družbenih napetosti in nakopičenega srda znotraj različnih družbenih skupin,” je v sporočilu za javnost zapisal Brglez.

Poslanska pisarna Milana Brgleza ni bila prvič tarča napada. Kot je zapisano v sporočilu, so stekla s spreji popisali že v preteklosti, prav tako je nekdo poskušal tudi vdreti v pisarno.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter.

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje