Zabaven predsedniški kviz: komu ste najbolj podobni?

Slovenija 04. Okt 202210:05 10 komentarjev
Kviz, predsedniški kandidati, komu ste najbolj podobni
N1

Predsedniške kandidate in kandidatki smo vprašali, kateri je njihov priljubljeni superjunak, kaj najraje jedo, kakšna glasba jim je všeč in podobno. Odgovorite na vprašanja in v manj kot treh minutah boste izvedeli, s katerim od predsedniških kandidatov oziroma kandidatk imate največ skupnega.

Loading...

Na volitvah nastopa sedem kandidatov, Milan Brglez, Anže Logar, Janez Cigler Kralj, Miha Kordiš, Nataša Pirc Musar, Vladimir Prebilič in Sabina Senčar, Gregor Bezenšek mlajši pa je od kandidature odstopil. Več o kandidatih in kandidatkah v članku Kdo kandidira na predsedniških volitvah.

Kandidate smo vprašali, kateri je njihov najljubši oziroma priljubljeni superjunak, kaj najraje jedo, kakšno glasbo radi poslušajo, kateri operacijski sistem uporabljajo, katera je njihova najljubša barva, film oziroma serija, kako preživljajo prosti čas in katero družbeno omrežje najraje uporabljajo. Iz njihovih odgovorov smo sestavili kviz, ki ga lahko rešite zgoraj. Če vas zanima, kako so odgovarjali na posamezna vprašanja, preberite članek Komu je všeč skupina Mi2 in kdo ima rad špinačo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje