Še eno fotografiranje na avtocesti: zapustil vozilo in naredil selfija

Slovenija 23. Jan 202315:46 1 komentar
fotografiranje, avtocesta
Jan Tuševski/infoPot/Facebook

Kaj početi v koloni na avtocesti? Zagotovo ne tega, kar je počel moški, ki je zastoje izkoristil za to, da je naredil fotografijo sebe.

Prejšnji teden so se na spletu pojavili posnetki in fotografije številnih nevarnih manevrov na slovenskih avtocestah. V enem izmed predorov je voznik ustavil kar na prehitevalnem pasu in z vetrobranskega stekla očistil nekaj snega. Zavod Reševalni pas je dan za tem delil fotografijo dveh žensk, ki sta v okolici Celja ustavili na odstavnem pasu in se v snegu ob avtocesti fotografirali.

Zimske razmere na primorski avtocesti pa je za fotografiranje danes izkoristil eden izmed voznikov. Na fotografiji, ki jo je na Facebooku delil portal za prometne informacije infoPot, vidimo moškega, ki je v koloni vozil stopil iz avtomobila in s telefonom posnel dogajanje. Po informacijah omenjenega portala se je to zgodilo na primorski avtocesti med Razdrtim in Postojno.

Kot so opozorili, je hoja po avtocesti nevarna in z razlogom prepovedana. “Zato vas prosimo, da tega ne počnete,” so še dodali pri infoPoti in pozvali, naj vozniki slike z avtoceste posnamejo na počivališčih.

Zaradi sneženja in zdrsov vozil je bil promet marsikje močno oviran. Težave v prometu povzroča tudi burja, zaradi katere je del primorske avtoceste še vedno zaprt.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje