Stevanović: Na naslednjih volitvah bo rezultat bistveno boljši

Slovenija 24. Apr 202222:46 > 25. Apr 2022 00:55 1 komentar
Zoran Stevanović
Borut Živulović/BOBO

Predsednik stranke Resni.ca Zoran Stevanović je zadovoljen z rezultatom, ki ga je njegova stranka dosegla na volitvah.

Stranka Resni.ca je po doslej preštetih glasovnicah dosegla 2,9 odstotka glasov in ostala pod parlamentarnim pragom, a predsednik stranke Zoran Stevanović je z izidom zadovoljen. “Šele začeli smo, gremo naprej in na naslednjih volitvah, katerihkoli, bo rezultat bistveno boljši,” je dejal v izjavi za medije. “Izredno sem vesel, predstavljamo zares glas ljudstva, ki do zdaj ni bil slišan,” je povedal Stevanović.

Na novinarsko vprašanje, ali je razočaran, da se jim ni uspelo prebiti v državni zbor, je dejal, da ni. “Ob taki medijski mašineriji, ki melje v borbi režima proti nam, ob vseh teh etiketah, ki so nam jih podelili v zadnjem času, me je pravzaprav pozitivno presenetil,” je povedal. “Pravzaprav se nikdar v zgodovini Slovenije ni zgodil tak čudež kakor danes, da se je stranka s popolno medijsko blokado, brez medijskega prostora, brez stricev iz ozadja in brez finančnih struktur moči politično pozicionirala na slovenski politični sceni,” je poudaril.

Ob tem se je zahvalil vsem volilcem, ki so se podali na volišča, še posebej tistim, ki so glas namenili njim. Volilni rezultati drugih strank so bili ob medijski podpori, ki so je bili deležni, zanj pričakovani. “S takim medijskim prostorom, kakor ga je imel novi obraz globoke države, bi nam na volitvah uspelo z odstotkom 50 plus,” je ocenil. Ob tem je napovedal, da se bodo udeleževali vseh volitev, tudi lokalnih. Med drugim se bodo v Kranju potegovali za položaje mestnih svetnikov, imeli pa bodo tudi svojega županskega kandidata, je dejal v izjavi na Facebookovi strani stranke.

Stranka Resni.ca je bila ustanovljena leta 2021 in do zdaj še ni sodelovala na parlamentarnih volitvah.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje