Tedenski horoskop (od 6. do 12. 3.): Polno luno bodo nekateri močno občutili

Magazin 03. Mar 202309:53 0 komentarjev
tedenski horoskop
Profimedia

Bliža se polna luna, kar bo nekaterim znakom prineslo preobrate in spremembe, pravijo astrologi. Preverite, kaj tedenski horoskop napoveduje za vaše znamenje.

Oven

Ponosni boste na določene korake, ki jih boste naredili, in zavedate se, da si lahko privoščite nekaj več, saj ste zelo dobro podkovani ter skoraj na višku svojih moči. Nekdo bo v torek, ko nastopi polna luna, neprestano drezal v vas. Glede na to, da vas vse skupaj ne pritegne, se boste izognili argumentiranju. Svoje zadovoljstvo boste v soboto in nedeljo delili z nekom, na katerega se lahko vedno zanesete, v dobrem in slabem.

Bik

Pomembne zadeve na področju kariere boste urejali s pomočjo nekoga, ki bo začutil, kaj bi bilo dobro za vas. Prisluhnite mu, saj bodo na voljo ustrezne rešitve. Zadovoljni boste, saj se vam bo tudi v ljubezni vse skupaj premaknilo v boljšo smer, zato ne bi bilo slabo, da se sproščeno prepustite in uživate v strastnih energijah. Na področju družinskih odnosov boste v soboto in nedeljo, ko vam nekaj ne bo jasno, precej zmedeni in razdvojeni.

Dvojčka

V teden vstopate nemirni in polni raznih pričakovanj, ki pa se ne bodo razrešila tako preprosto. Dokazovati se bo treba, če boste hoteli svojo priložnost pripeljati do konca. Denar vas tokrat ne bo obremenjeval, saj boste dobili nekaj nepričakovanega, kar vas bo konec tedna razvedrilo. Vikend vam bo naklonjen še posebej na področju čustev. Spontano boste izražali čustva in s svojim razigranim pristopom spravljali ljubljeno osebo v dobro voljo.

Rak

Jasno vam je, kaj želite spremeniti, vendar vam energija sonca v ribah jemlje energijo za ukrepanje. Svoje ljubezenske vizije najprej analizirajte ter preverite, kaj lahko dejansko od nekoga pričakujete. Kljub vplivu polne lune boste ideje in zamisli v torek, ko boste dobili priložnost, konkretno uresničevali. Občutili boste potrebo po napredku ter pohvali nadrejenih. Morda se vam, če boste zaupali, želja tudi uresniči.

Lev

Z nogami boste v petek trdno na tleh, zato se boste odzivali smiselno in si izborili prave stvari. V teden boste stopili z željo po tem, da področje kariere obogatite s svojo kreativno noto. Zaželeli si boste sprememb in marsikaj se bo reševalo v drugačni, morda celo neznani smeri. Pazite, da ne boste pozabili, da si tudi sodelavci želijo kakšen trenutek pozornosti. Samski, konec tedna boste pripravljeni na nove začetke, saj boste zelo samozavestni.

Devica

Na področju posla in financ pa pazite v torek, ko nastopi polna luna in se lahko vse skupaj sprevrže v pravi kaos na razne, na prvi pogled nevidne ovire. V četrtek in petek, ko bo luna v tehtnici, vas bo spremljal občutek, da potrebujete več ljubezni in pozornosti. Morda ne boste imeli prav, zato se v domačem okolju o določeni zadevi najprej prepričajte, preden boste ukrepali.

Tehtnica

Teden vam bo naklonjen na vseh področjih. Končno bo nastopil trenutek, da se na poslovnem področju postavite zase, saj se vam bo vse skupaj kmalu obrestovalo. Vaše delo bo bolj učinkovito kot v preteklem obdobju in rezultati pozitivni, tudi v finančnem pogledu. V soboto in nedeljo, ko bo luna v znamenju škorpijona, se bodo strasti dovolj razburkale, da boste na ljubezenskem področju pripravljeni na akcijo. Samski boste uživali v žgečkljivih klepetih.

Škorpijon

Za vsako ceno boste iskali nove karierne priložnosti in podporo pri sodelavcih. Če ste na področju dela v situaciji, ki vas že nekaj časa omejuje, razmislite o kakšni spremembi. Na trenutke se vam bo zdelo, da se ne znate postaviti zase na pravi način. Ne opravljajte tistih, ki so drugačni in se morda ne strinjajo z vami, posebno pozornost posvetite raje svojem telesu in si čez vikend privoščite prijetno razvajanje v umirjenem okolju.

Strelec

Držite se obljube, saj lahko napačne poteze ter morebitno ignoranco kmalu obžalujete. Če boste v torek, ko nastopi polna luna, preveč dlakocepski, se boste hitro znašli v nezavidljivem položaju. Pogovoru oziroma pomembni zadevi bi se radi izognili, vendar bo na drugi strani nekdo, ki se bo za vsako ceno želel dokopati do odgovora. Boljše počutje prihaja v soboto in nedeljo, ko boste z lahkoto odvrgli vse naporne obremenitve.

Kozorog

Intenzivne situacije, ki se bodo vrstile v torek, ko nastopi polna luna, lahko močno obremenijo vaše misli. Občutili boste potrebo po bolj stabilnem delovanju, zato s konkretnimi pogovori nikar ne odlašajte. Spremenite svoj površni odnos do čustvenih zaznav. Pazite, da si z neprevidnostjo ne nakopljete odvečnih težav, utišajte tudi slabe misli, ki so povezane s preteklostjo. Vse se lahko v nedeljo spremeni, tako na zasebnem kot na ljubezenskem področju.

Vodnar

Odlične ideje, ki prihajajo, vam bodo dvignile samozavest ter vas prepričale, da ste še vedno v igri. Ker boste ves čas v pogonu, boste ob večerih prej odhajali v posteljo. Nikar konec tedna, ko se vam bo porodila zanimiva zamisel, ne čakajte na druge, temveč se v akcijo tokrat podajte sami. V nedeljo prihajajo ugodne povezave. Končno boste stopili v ospredje in s svojim znanjem z veseljem pomagali drugim tam, kjer vas potrebujejo.

Ribi

Zaradi nepričakovanih preobratov, ki jih prinaša polna luna, boste morali določene stvari zaključiti in urediti prej, kot ste predvidevali. Ko se boste spopadali z ovirami, ne pozabite, da je treba stvari včasih le dobro organizirati. Družabno življenje boste popeljali v drugo smer, da bi zadovoljili svojo potrebo po radovednosti. Prihaja več smeha in dobre volje, kar vam bo v nedeljo povrnilo občutek, da ste zadovoljni.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!