Tina Maze: Slovenci znamo stopiti skupaj, a čaka nas še veliko dela

Slovenija 15. Sep 202319:25 2 komentarja
Tina Maze
Instagram/Tina Maze

Legendarna slovenska smučarka Tina Maze že vse od katastrofalnih poplav z začetka avgusta na družbenih omrežjih poziva ljudi k pomoči. Med najbolj prizadetimi kraji je sicer prav njena Črna na Koroškem. Zdaj je na Instagramu opomnila, da nas čaka še veliko dela.

Uničujoče poplave, ki so 4. in 5. avgusta prizadele Slovenijo, so se dotaknile tudi nekdanje vrhunske slovenske smučarke Tine Maze.

Tina prihaja iz Črne na Koroškem, kraja, ki je bil med huje prizadetimi. Ko je Črno obiskala predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen, je tam bila tudi smučarka, ki je pomagala prebivalcem.

Zdaj, dober mesec po poplavah, je na družbenem omrežju Instagram objavila video, s katerim je pozvala ljudi, naj še naprej pomagajo – s pomočjo na terenu ali donacijo.

View this post on Instagram

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

“Slovenci vedno znamo in zmoremo stopiti skupaj, ko gre za našo državo. To smo dokazali tudi po poplavah, a čaka nas še veliko dela,” je zapisala ob posnetku. Dodala je tudi številko računa, ki ga je odprla slovenska vlada, in na katerega lahko ljudje nakažejo denar za pomoč prizadetim v poplavah.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje