Šestsedežnica na Cerknem še vedno v okvari, poziv nedeljskim smučarjem

Slovenija 08. Jan 202214:48 > 20:30 0 komentarjev
Cerkno
Terme in smučišče Hotel Cerkno

Na smučišču v Cerknem se je včeraj pokvarila šestsedežnica. Zaradi tega je v dopoldanskem času pred blagajno Počivalo nastala velika gneča. Pristojni se trudijo, da bi do jutri sedežnico popravili,

Na smučišču v Cerknem se je včeraj pokvarila šestsedežnica Počivalo. Napake na napravi ponoči niso odpravili, zato ta tudi danes ne deluje.

Organizatorji so pustili odprto blagajno Počivalo, ki stoji pred (trenutno nedelujočo) šestsedežnico, ter organizirali prevoz s parkirišča Počivalo do postaje Brdo. Kljub temu je, kot smo poročali, dopoldne na obeh blagajnah nastala precejšnja gneča.

Z lastnim prevozom od Počivala do Brda

Hotel Cerkno, ki upravlja smučišče, pa je prek Facebooka sporočil, da bo tudi jutri za nakup vozovnic ter testiranje odprta le blagajna Počivalo. “Od parkirišča Počivalo do postaje Brdo je urejen avtobusni prevoz, vendar zaradi omejenih zmožnosti prosimo, da – če je le mogoče – uporabite lastna prevozna sredstva,” pozivajo.

Dodajajo, da bo za tiste, ki parkirajo na postaji Počivalo po koncu smučanja povratek možen kar prek smučišča – po progi Počivalo, ki je odprta zgolj za spust do parkirišča.

Katere proge so jutri odprte in katere naprave delujejo, preberite v spodnji objavi:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!