V Pomurju zaradi sumljivega predmeta izpraznili trgovino

Slovenija 18. Mar 202320:48 0 komentarjev
Policijski trak
Foto: Srdjan Živulović/ BOBO

Policisti so zaradi sumljivega predmeta izpraznili trgovino na območju policijske postaje Gornja Radgona, potem pa se je izkazalo, da ne gre za eksplozivno napravo. Ob tem policisti pozivajo, naj najditelji sumljivih predmetov ne premikajo, ampak naj takoj pokličejo 112 ali 113.

V eni od trgovin na območju policijske postaje Gornja Radgona so danes popoldne zaposleni našli sumljiv predmet, so sporočili s policijske uprave Murska Sobota. Policijska postaja Gornja Radgona sicer pokriva še naselja Radenci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Apače.

Policisti so takoj odšli na kraj, ga zavarovali ter preprečili dostop do objekta, pred tem pa izvedli evakuacijo zaposlenih in obiskovalcev. S pomočjo policijskih psov za iskanje eksplozivnih naprav in bombnih tehnikov so opravili pregled zgradbe z okolico ter najdenega sumljivega predmeta. Ugotovili so, da sumljivi predmet ni eksplozivna naprava.

“Policisti ob tem opozarjamo, da najditelji sumljivih predmetov, za katere obstaja najmanjša možnost, da gre za eksplozivno napravo, le te ne premikajo ali prenašajo ampak o najdbi sumljivega predmeta obvestijo pristojne s klicem na telefonsko številko 112 ali 113,” so še dodali v sporočilu za javnost.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!