Volilni podkast s Suzano Lovec: mehurčki, razdeljene družine in Golobov dotik

Podkast 08. Apr 202211:08 > 08. Jul 2022 12:12

Na sredini volilne kampanje smo in v prvem volilnem podkastu N1 sta se z voditeljico Suzano Lovec pogovarjala Andraž Zorko in Jurij Šimac.

V prvem podkastu o politiki se z voditeljico podkasta in urednico rubrike Poglobljeno Suzano Lovec pogovarjala Andraž Zorko, ki je eden od ustvarjalcev priljubljenega podkasta LD;GD, ob tem pa seveda strokovnjak za medijske in komunikacijske raziskave ter direktor in soustanovitelj družbe Valicon, in Jurij Šimac, novinar in urednik na časniku Finance.

Slišali boste, kakšen je pomen soočenj za odločanje volilcev, zakaj je lahko vsaka izjava na soočenjih odločilna in kakšne so izkušnje in primeri iz preteklosti. Kakšen je pomen manjših strank na tokratnih volitvah, zakaj so tokratne volitve drugačne, kakšne so gospodarske razmere, v katerih poteka kampanja in kakšne se obetajo v prihodnosti, kaj vse je pomembno pri odločanju volilcev, zakaj srečujemo volilne avtobuse in kombije … kako izgleda, ko v neki družini en starš voli en pol, drugi pa drugega, zakaj je pomembno soočenja ne le poslušati, ampak tudi gledati in zakaj je najboljši nasvet za glasovanje – iskrenost.

Napovedali smo sicer, da bo današnja gostja tudi Tanja Starič, nepogrešljivi del dvojice, ki ustvarja podkast Umetnost možnega, a je žal izgubila glas in se nam bo v volilnem podkastu pridružila v eni od prihodnjih epizod.

Suzana Lovec se bo tudi v prihodnjih tednih z zanimivimi in znanimi gosti, poznavalci politike, pogovarjala o poteku volilne kampanje, trendih, predvolilnih soočenjih, politikih, nastopih, politiki … volitvah.

Podkaste N1 Slovenija lahko poslušate in se nanje naročite na platformah APPLE PODCASTS, SPOTIFY, SOUNDCLOUD, GOOGLE PODCAST, STITCHER, CASTBOX in DEEZER.

Vse relevantne informacije o prihajajočih volitvah lahko spremljate tudi na naši posebni spletni strani n1info.si/volitve-2022. 

Spremljajte volitve 2022 na n1info.si. #volitve #volitve2022 #n1slovenija

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter