Vreme: oblačnost bo naraščala, popoldne ponekod dež

Slovenija 26. Mar 202401:00 0 komentarjev
Ob obali pred nevihto
Foto: Denis Sadiković/N1

V torek bo oblačnost od jugozahoda naraščala, na zahodu in jugu države bo popoldne začelo rahlo deževati. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 16 stopinj Celzija. 

Po dokaj jasni noči bo v torek oblačnost od jugozahoda naraščala. Popoldne bo na zahodu in jugu države začelo rahlo deževati. Pihal bo veter južnih smeri, ob morju jugo, napoveduje Agencija za okolje (Arso).

Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 2, ob morju okoli 4 stopinje Celzija. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 16 stopinj Celzija.

Sreda bo pretežno oblačna z dežjem v hribovitih zahodnih krajih, ki se bo popoldne in zvečer od zahoda razširil nad vso Slovenijo. V četrtek in petek bo na vzhodu dokaj sončno, drugod pa zmerno do pretežno oblačno. V hribovitem svetu zahodne Slovenije bo občasno deževalo. Pihal bo jugozahodni veter, so še napovedali na Arsu.

Kakšno bo vreme od 29. marca do 3. aprila

V petek bo na vzhodu več sonca, na zahodu pa več oblakov s kakšno kapljo dežja. V soboto bo povsod sončno in toplo. V nedeljo bo še toplo, a na zahodu obstaja možnost dežja. V ponedeljek bo zaradi prehoda vremenske fronte predvsem v zahodnih krajih občasno deževno. V torek in sredo kaže na spremenljivo oblačno vreme s popoldanskimi plohami.

Od petka do nedelje bodo popoldanske temperature okoli 20, v prihodnjem tednu pa okoli 15 stopinj Celzija.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!