Vreme: po jutranji megli se bo zjasnilo

Slovenija 27. Okt 202101:00 > 09:30 0 komentarjev
jesenska megla
Profimedia

V sredo bo na Primorskem jasno s šibko burjo, v notranjosti države pa sprva oblačno in megleno. Čez dan se bo tudi v notranjosti razjasnilo. Jutranje temperature bodo okoli ničle, čez dan pa do 14, na Primorskem do 19 stopinj Celzija.

V sredo bo na Primorskem jasno, pihala bo večinoma šibka burja. V notranjosti države bo zjutraj oblačno in megleno, jutranje temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem ob burji od 5 do 10 stopinj Celzija.

Po nižinah in v notranjosti se bo čez dan postopno razjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 14, na Primorskem do 19 stopinj Celzija, napovedujejo na Agenciji RS za okolje (Arso).

V četrtek in petek bo na Primorskem sončno s šibko burjo. Drugod bo delno jasno, predvsem zjutraj in dopoldne se bo po nižinah marsikje zadrževala megla ali nizka oblačnost. V soboto bo oblačnost naraščala, vendar bo še povečini suho.

Kakšno bo vreme od 30. oktobra do 4. novembra?

V soboto in nedeljo se bo oblačnost pri nas že povečala, vendar bo še prevladovalo suho vreme. Od ponedeljka do četrtka kaže na oblačno vreme z občasnim dežjem.

Sprva bomo še na obrobju območja visokega zračnega tlaka s središčem nad vzhodno Evropo, od ponedeljka pa bodo atlantske vremenske motnje vse bolj vplivale tudi na vreme na območju Alp in severnega Sredozemlja.

Poglejte tudi, kaj kaže radarska slika padavin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!