Zaradi naliva promet oviran tudi na ljubljanski obvoznici

Slovenija 05. Jul 202222:04 > 06. Jul 2022 09:08
Delite:
Poplavljena obvoznica
Foto: TWITTER

Na severni ljubljanski obvoznici je zaradi vode na cestišču oviran promet, opozarja Prometnoinformacijski center. Poplavljenih in zaprtih je tudi več drugih cest v Ljubljani.

Malo pred 21. uro se je nad Ljubljano razvila silovita nevihta z močnim vetrom. Po podatkih Prometnoinformacijskega centra (PIC) je zaradi vode na cestišču promet oviran tudi na severni ljubljanski obvoznici, in sicer v obe smeri.

Poplavljenih in zaprtih je tudi več drugih cest v Ljubljani. Zaradi zaprtega podvoza na Celovški cesti so obtičali tudi avtobusi, ki so bili namenjeni proti garaži v Šiški.

Poplavilo je tudi podvoz na Drenikovi ulici, ki povezuje Bežigrad in Šiško.

Ker so številne ceste po mestu zaprte, je na nekaterih drugih cestah nastala gneča. Tako je na primer na Vodovodni cesti, ki povezuje Bežigrad in Šiško.

Vodovodna cesta gneča
Foto : N1

Na Prometnoinformacijskem centru voznikom svetujejo, da vozijo previdno, povečajo varnostno razdaljo in hitrost prilagodijo razmeram na cesti.

Na Dunajski cesti pri AMZS se je na cesto podrlo večje drevo, ki je oviralo promet. Po približno 40 minutah so ga gasilci razžagali in odstranili. Zaradi močnega deževja je zaprt tudi podvoz, ki povezuje Šiško s središčem mesta. V vodi, ki je zalila podvoz, je ostal ujet tudi en avtomobil.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar