Zaradi treh prometnih nesreč zjutraj zaprta primorska hitra cesta

Slovenija 22. Dec 202207:00 > 11:13 1 komentar
nesreča, bertoki
DARS

Na primorski hitri cesti med Bertoki in Koprom v smeri proti Portorožu so odstranili posledice prometne nesreče. Po poročanju koprske policijske uprave je šlo za več prometnih nesreč, ki so se zgodile ena za drugo.

Zaradi prometne nesreče je bila zjutraj primorska hitra cesta med Bertoki in Koprom v smeri proti Portorožu popolnoma zaprta. Posledice nesreče so do sedaj že odstranili, promet pa na tem odseku poteka normalno.

Po podatkih koprskih policistov so bili v nesreči udeleženi štirje osebni avtomobila in avtobus. Obravnava prometne nesreče je pokazala, da je šlo za tri prometne nesreče, ki so se zgodile ena za drugo. V prvi je 53-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti z avtomobilom trčil v ograjo. Policija mu je izdala plačilni nalog.

V drugem primeru je 29-letni voznik zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred seboj, ki ga je vozila 55-letna voznica. To so zaradi slabosti odpeljali na pregled v bolnišnico v Izoli, 29-letniku pa so policisti izdali plačilni nalog.

V tretji prometni nesreči je voznica avtobusa prav tako zaradi prekratke varnostne razdalje trčila najprej v osebni avtomobil, ki ga je odbilo še v tovorno vozilo. Kot so sporočili s policijske uprave Koper, tudi v tem primeru obravnavajo prekršek. V trčenjih ni bil nihče poškodovan.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje