Štajerska avtocesta ponovno odprta

Slovenija 25. Jul 202207:30 > 11:48 0 komentarjev

Štajerska avtocesta je ponovno odprta. Celjski policisti so obravnavali dve prometni nesreči pri počivališču Zima. V eni je nastala materialna škoda, udeleženci druge pa so po prvih informacijah lažje poškodovani.

Štajerska avtocesta je med priključkoma Slovenske Konjice in Celje vzhod proti Ljubljani ponovno odprta. Zaradi prometne nesreče je bila zaprta več kot tri ure.

Med razcepom Slivnica in počivališčem Polskava ostaja krajši zastoj, potovalni čas se podaljša za pol ure. Dopolne je bil sicer na tem delu avtoceste daljši zastoj, kolona vozil je bila dolga tudi do 16 kilometrov.

Udeleženci prometne nesreče pri počivališču Zima lažje poškodovani

Policisti so na štajerski avtocesti v bližini počivališča Zima v smeri proti Ljubljani obravnavali dve prometni nesreči.

Okoli 6.30 so bili obveščeni o trčenju dveh osebnih vozil. Vse udeležence so z reševalnimi vozili odpeljali v celjsko bolnišnico, po prvih podatkih so bili lažje poškodovani, so zapisali na Policijski upravi Celje.

Nato pa so policiste ob 6.44 obvestili še o prometni nesreči, v kateri je nastala materialna škoda. Voznik tovornjaka je zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčil v osebno vozilo. V trčenju ni bil nihče poškodovan.

Na območju uvoza Slovenske Konjice pa policisti niso obravnavali prometne nesreče. Zaradi okvare je na odstavnem pasu obstal avtomobil, so za N1 pojasnili na Policijski upravi Celje.

zastoj zastoj
N1
N1
N1
Fotografija je simbolična. (Vir: N1)

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!