Čustven zapis staršev umrle srbske deklice: Morala bi upihniti drugo svečko

Svet 07. Maj 202416:25 3 komentarji
Danka Ilić
Foto: Danka Ilić (Družbena omrežja)

Umrla srbska deklica Danka Ilić bi v ponedeljek dopolnila dve leti. Ob tej priložnosti so ji starši na Facebooku posvetili čustven zapis.

Srbska deklica Danka Ilić iz Banjskega Polja pri Boru bi včeraj praznovala svoj drugi rojstni dan. Spomnimo, da je deklica izginila 26. marca, po več dneh iskanja je policija ugotovila, da sta jo komunalna delavca, 50-letna D. D. in S. J., zadela z avtomobilom, jo umorila in njeno truplo odvrgla na deponiji. Eden od osumljencev je nato s pomočjo brata in očeta truplo prestavil neznano kam, iskanje še vedno poteka.

Kot piše srbski portal Nova.rs, so starši umrle Danke ob njenem rojstnem dnevu objavili čustven zapis na Facebooku. “Danes bi morala upihniti svojo drugo svečko. Niso nam pustili biti srečni. Dokler bomo mi, boš tudi ti. Imamo te najraje,” je zapisala Ivana Ilić.

Poseben zapis je hčerki posvetil tudi oče Miloš Ilić. “Danes bi morali upihniti svečko za tvoj drugi rojstni dan. Zlobne pošasti nam tega niso pustile. Odpusti jim, bog je velik in on jim bo sodil,” je sklenil zapis.

Osumljena komunalna delavca sta od začetka aprila, ko je postalo jasno, da sta Danko ubila, v priporu. Nedavno so jima ga podaljšali še za 30 dni, tako da bosta morala v priporu ostati vsaj do 29. maja. Enako velja tudi za očeta enega od osumljenih, ki je pomagal pri skrivanju trupla, še piše Nova.rs.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje