Harry Styles in Olivia Wilde sta se po dveh letih razšla

Magazin 19. Nov 202217:07 0 komentarjev
PROFIMEDIA

Britanski pevec Harry Styles in ameriška igralka Olivia Wilde sta se po skoraj dveh letih zveze razšla. Razlog za to naj bi bile "drugačne prioritete", vendarle pa ostajata dobra prijatelja.

Pevec Harry Styles in igralka Olivia Wilde sta se po skoraj dveh letih zveze razšla, poroča revija People. Po njihovih informacijah naj bi ostala zelo dobra prijatelja. Vir blizu para je reviji povedal, da imata trenutno “drugačne prioritete, zaradi katerih ne moreta biti skupaj”.

olivia wilde, harry styles
PROFIMEDIA

Nekdanji član skupine One Direction je trenutno na turneji, Wilde pa se bo osredotočila na svoje otroke in delo v Los Angelesu, je še navedel ameriški tabloid.

28-letnega pevca in občasnega igralca ter 38-letno igralko in režiserko so prvič povezali januarja 2021, po tem ko sta sodelovala v filmu Don’t Worry Darling, ki ga je režirala Wilde, Styles pa je v njem odigral eno od glavnih vlog. Takrat sta bila prvič opažena z roko v roki.

Harry Styles, Olivia Wilde
PROFIMEDIA

Zvezo sta poskušala čim bolje skrivati pred očmi javnosti in je nista nikoli potrdila. So pa igralko paparaci ujeli na koncertu britanskega pevca ali med nošenjem oblačil, ki promovirajo njegovo turnejo.

V dveh letih je zveza požela kar nekaj neodobravanja in komentarjev v javnosti in na družbenih omrežjih. Med drugim zato, ker se je ameriška igralka vanjo podala kmalu zatem, ko se je razšla z dolgoletnim partnerjem, prav tako igralcem Jasonom Sudeikisom, s katerim ima dva otroka, 6-letno hčer in 8-letnega sina. Nekateri sklepajo celo, da je afero s Stylesom začela na snemanju filma Don’t Worry Darling, ko je bila še zaročena s Sudeikisom. V ameriških medijih je konec aprila odmeval dogodek, ko so Wilde na predstavitvi njenega filma kar na odru izročili dokumente o skrbništvu njunih otrok.

Olivia Wilde, skrbništvo
PROFIMEDIA

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!