Iščejo dekleta za “umetno polnjenje”: mini krila, visoke pete, prsi ven

Svet 18. Jul 202208:15 > 09:15 3 komentarji
Nočni klub
PROFIMEDIA

Po spletu je zakrožil nenavaden oglas za delo, ki naj bi ga objavilo vodstvo enega od hrvaških nočnih klubov in s katerim iščejo dekleta za "umetno polnjenje" kluba. Dekleta, ki naj bi bila glede na objavo za dvigovanje prometa v klubu plačana manj kot 30 evrov na večer, bi si morala zagotoviti vsaj pet plačanih pijač v večeru, piše v domnevnem oglasu.

V zadnjih dneh je po družbenih omrežjih zakrožil oglas za študentsko delo v nočnem klubu v hrvaškem mestu Vodice, s katerim delodajalec išče študentke, ki bi skrbele za tako imenovano “umetno polnjenje” kluba oziroma za to, da gosti v klubu zapravijo čim več denarja, poroča Index.hr.

“Umetno polnjenje pomeni dvigovanje prometa v klubu, tako da bi si vsaka od vas morala zagotoviti vsaj pet plačanih pijač v večeru,” je navedeno v oglasu. Dekleta naj bi glede na zapis za to prejela 200 kun (približno 27 evrov) plačila na večer, pri čemer je predviden 7-dnevni delavnik, torej brez prostih dni, dela pa se od 22. ure do 3. ure zjutraj.

V oglasu so natančno predpisane tako naloge kot pogoji dela. Dekleta, ki se odločijo za takšno delo, se tako morajo vesti, kot da so se sama odločila priti v omenjeni klub in se zabavajo kot še nikoli. “Biti morate vesele, nasmejane, plesati, medsebojno sodelovati – to vam bo močno olajšalo delo, ves čas animirati gosta, saj tako vzdržujete vzdušje, poleg nasmeha vsekakor komunicirati tudi z ostalimi gosti, če sami ne pridejo do vas, se po nekem času same priključite v katerega od separejev ali miz,” še piše v domnevnem oglasu.

Dekleta morajo biti glede na zapis tudi ustrezno urejena – v oblekah, mini krilih in visokih petah, biti morajo naličena in imeti urejene, spuščene lase. Nikakor ne smejo biti oblečena v črno, biti premalo naličena ali imeti neurejene pričeske, je navedeno v objavi. V času dela se ne smejo usesti – če res ne gre drugače, lahko posedijo za 5 do 10 minut; na stranišče gredo lahko le posamezno, v tem času tudi ne smejo uporabljati telefona, razen za fotografiranje.

Ena od zadolžitev je namreč tudi fotografiranje in objavljanje fotografij na lastnih profilih. “Obvezno nasmeh, dolg vrat, brada navzdol, trebuh noter, prsi ven, raven hrbet, čvrste noge, roka na boku itd.,” se glasi navodilo. Kot še piše Index, so želeli stopiti v stik z omenjenim klubom, ki naj bi objavil oglas, vendar njihovega odgovora doslej niso prejeli.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje