Kako se je lastnik hotela v Nišu želel prikupiti Vučiću?

Svet 11. Dec 202121:24 > 21:28 1 komentar
vučuć hotel niš
N1

Še nikdar na javnem mestu ni bila obešena večja slika predsednika kot slika Aleksandra Vučića, ki so jo obesili na srbskem hotelu Ambasador v Nišu. Vučić se sicer te dni mudi na tridnevnem obisku v Nišavskem okraju, kjer se je sestal z župani.

“Presenečena sem, ne vem, kaj naj rečem,” je ob reklamnem panoju srbskega predsednika Aleksandra Vučića dejala meščanka Niša. “Sram me je živeti v tem mestu,” pa je misli strnila druga.

Na vprašanje novinarja N1 Srbija, ali je imel Tito tudi kdaj take panoje, pa je starejši meščan Niša dejal, da je Tito verjetno imel takšne plakate, a za njimi stoji veliko dela. Poleg dela terjajo takšni oglasi tudi veliko denarja, ki gre verjetno iz žepov srbskih državljanov, pa je dodal drug meščan.

“Takega načina oglaševanja ni nikjer, morda v državah, kot je Turčija, zagotovo pa ne na Zahodu,” pa je bila kritična druga meščanka Niša.

Kot je še pojasnil novinar N1 Srbija, pano pritegne marsikateri začuden pogled, na trgu pa je kljub temu, da ni novoletnih okraskov, praznično vzdušje, saj se mnogi ustavijo tudi zato, da bi pano Vučića fotografirali.

aleksandar vučić
N1

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje