Katera astrološka znamenja so najbolj osamljena?

Magazin 10. Nov 202319:43 0 komentarjev
Ženska uživa v svoji družbi
Foto: PROFIMEDIA

Medtem ko so nekateri 'naravni talenti' pri vzpostavljanju odnosov – tudi globljih, pa drugim to predstavlja precej trd oreh. A ne vedno po lastni krivdi, saj svoj 'piskrček' lahko včasih pristavi astrološko znamenje, v katerem so rojeni. Katera znamenja so po mnenju astrologov najbolj osamljena?

Nekateri ljudje imajo radi, da čas preživijo sami s sabo. Bodisi gredo sami na počitnice bodisi na večerjo. A za nekatera astrološka znamenja to ni izbira, ampak gre za posledico njihove osebnosti.

Po mnenju astrologov je za tiste, ki se počutijo najbolj izolirane, lahko kriv njihov horoskop. Kateri astrološki znaki so najbolj osamljeni?

Kozorog

Kozorogi namreč dajejo prednost uspehu, bogastvu in karieri in ne osebnemu življenju, pravi astrolog Kyle Thomas.

Po njegovih besedah jim zaradi tega zmanjka časa za druženje in vzpostavljanje odnosov. Čeprav bodo te odločitve morda obžalovali kasneje v življenju, pa jih zdaj pravzaprav ne moti, da so sami. “Če jih povabite na druženje, obstaja velika verjetnost, da bodo zadnji trenutek našli razlog, da se umaknejo, da lahko uživajo doma in si napolnijo baterije,” piše Best Life.

Strelec

Narava strelcev in njihova ljubezen do življenja jih delata po naravi družabna bitja. Brez truda se lahko pogovarjajo s komerkoli – tudi s popolnim neznancem. Vendar pa astrologinja Raquel Rodriguez ugotavlja, da se lahko zaradi nenehne potrebe po neodvisnosti in novih izkušnjah počutijo nekoliko zapostavljene.

“Tudi ko se zabavajo ali raziskujejo nove kraje, je prisoten skrit občutek osamljenosti, ker ne najdejo veliko ljudi, ki bi resnično razumeli njihovo potrebo po svobodi,” je pojasnila Rodriguez, ki jo povzema N1 Zagreb.

Vodnar

Vodnarji se radi gibljejo v različnih družbenih krogih. Toda zaradi svoje odmaknjenosti jih drugi težko popolnoma razumejo in sprejmejo. Čeprav želijo ustvariti globoke in pristne vezi, se težko odprejo.

“Zanje je izziv, kako prestopiti ‘mejo’ površinskih odnosov. Zaradi tega pa se počutijo osamljene, saj hrepenijo po smiselnih interakcijah, a ne vedo, kako naj jih dosežejo,” je pojasnila Rodriguez.

Osamljenost
Foto: PROFIMEDIA

Po pisanju N1 Zagreb so vodnarji znani tudi po svojih izjemnih idejah in edinstveni osebnosti, a jim zaradi tega mnogi ne morejo slediti.

Devica

Device veljajo za perfekcioniste. “Kar jih vodi do tega, da zavržejo ljudi, če se ne počutijo kot ‘popoln par’,” ugotavlja Thomas. Po drugi strani pa lahko zaradi izjemne samokritičnosti pri iskanju ljubezni pogosto obupajo, prav tako je z devico težko sobivati, saj skoraj v vsaki stvari najdejo napake. Po besedah astrologinje Rodriguez to ustvari cikel, saj si želijo bližine, a hkrati odbijajo ljudi.

Rak

Raki so zelo čustveni, kar pogosto vodi v željo po povezovanju.

A se kljub temu velikokrat počutijo prazne, tudi če so obkroženi z ljudmi, saj na prvo mesto postavljajo čustveno globino. “Vseeno jim je, koliko ljudi je okoli njih, saj jim je pomembna kakovost,” je pojasnila Rodriguez.

Poleg tega so raki izjemno muhasti in jim je težko slediti, kar številne odžene. Zato tolažbo raje najdejo pri družini, namesto da bi hodili ven in spoznavali nove ljudi. “Vlada jim Luna, kar jih lahko pripelje do obsedenosti s preteklostjo ali bivšimi, namesto da bi živeli v sedanjosti.”

Ribe

Po besedah astrologa Thomasa so ribe najbolj “občutljiva astrološka znamenja”, zato jim občutljivost velikokrat povzroči občutek izoliranosti.

“Pogosto so ločeni od realnosti in so raje z glavo v oblakih, saj imajo raje fantazijo kot prijemljiva dejstva,” je opisal Thomas. “To jih lahko privede do tega, da postanejo osamljene duše, ki vedno iščejo ’tistega’ ali razmišljajo o svojih iluzijah, prevarah in bežijo pred resničnostjo, namesto da bi sprejeli dejstva.”

Rodriguez je še dodala, da se ribe ne odprejo dovolj. “Hrepenijo po tem, da bi svoje bogato čustveno in domišljijsko življenje delili z drugimi, vendar se jim pogosto zdi izziv najti enako misleče ljudi,” je strnila.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!