Ponudil je zastonj tetovaže: mislili so, da se šali, nato pa je sledil naval

Magazin 21. Apr 202417:11 3 komentarji
andrej plenković tattoo
Foto: Posnetek zaslona/Paris Texas Tattoo/Instagram

Če so mnogi najprej pomislili, da gre za šalo, se je nato izkazalo, da je akcija lastnika tattoo studia iz Požege resnična. Nudi namreč brezplačno tetovažo portreta Andreja Plenkovića, na njegov poziv pa se je javilo presenetljivo veliko ljudi.

Na družbenih omrežjih se je razširila objava, v kateri tetovator iz studia Paris Texas Tatttoo v hrvaškem mestu Požega ponuja brezplačno tetovažo premierja Andreja Plenkovića.

Mnogi so najprej pomislili, da gre zgolj za šalo, a se je izkazalo, da ni tako. Lastnik studia je namreč za hrvaški portal index.hr pojasnil, da ga je za rezervacijo termina poklicalo že veliko ljudi.

“Ponudba je več kot resna, čemur pritrjuje velik odziv na omenjeno objavo. Kličejo me od vsepovsod. Skozi dolgoletno delo sem tetoviral že veliko ljudi, zdaj pa sem se zaradi nedavnih volitev odločil, da bom tetovažo podaril,” je za Index pojasnil lastnik prvega in najstarejšega tattoo studia v Požegi.

Ob tem je priznal, da je nastala težava, na katero ni pomislil. Rezervacijo za omenjen motiv je namreč naredilo veliko več ljudi, kot je pričakoval. “Moral bom pripraviti več različic tatuja. Na primer jeznega Plenkovića, veselega in zaskrbljenega Plenkovića, Plenkovića v različnih pozah, barvnih ali črno-belih variacijah,” je dodal lastnik, ki bo, kot kaže, imel te dni veliko več dela, kot je sprva mislil.

“Tu in tam naredim kakšno akcijo ali nagradno igro, a ta odziv me je res presenetil,” je zaključil.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje