Množičen pretep na letalu: klofute, lasanje, kričanje in slačenje (VIDEO)

Svet 04. Feb 202312:06 0 komentarjev
Pretep letalo
Posnetek zaslona/Twitter: avia_pro

Na letalu, namenjenem iz Salvadorja v Brazilijo, je pred dnevi izbruhnil množični prepir med petnajstimi ženskami, ki so se klofutale in kričale ena na drugo. Na družbenem omrežju Twitter je zaokrožil posnetek incidenta, na katerem je videti tudi kabinsko osebje, ki zaman poskuša umiriti kaotično situacijo.

Na četrtkovem letu letalske družbe Gol Airlines iz Salvadorja v brazilski São Paolo je zavladal kaos. Pred vzletom se je namreč petnajst potnic zapletlo v prepir. Kot je razvidno iz posnetka, ki je zaokrožil na družbenem omrežju Twitter, so jezno kričale, se klofutale in celo vlekle za lase. Množični prepir je postal tako divji in agresiven, da je ena od udeleženk celo ostala brez zgornjega dela oblačil in si je morala gole prsi pokriti z rokami.

Kabinsko osebje je poskušalo situacijo umiriti, preostali potniki pa so lahko le zbegano opazovali dogajanje. V incident naj bi bili po poročanju tujih medijev vpleteni člani dveh družin. Zgodil pa naj bi se potem, ko je ena od žensk drugo potnico prosila, naj zamenja sedež z njenim otrokom, ki ima posebne potrebe. Ker je njeno prošnjo zavrnila, se je mati razjezila in žensko začela napadati. Spor se je kaj hitro stopnjeval in končal z množičnim pretepom.

Ko je posadki naposled le uspelo prevzeti nadzor, so skupino, vpleteno v prepir, pospremili z letala, to pa je po skoraj dvourni zamudi končno vzletelo proti cilju. Letalska družba je v sporočilu za javnost, ki ga povzema Daily Mail, pojasnila le, da se je prizor s posnetka, ki se viralno širi po spletu, zgodil v četrtek pred vzletom.

“Osebe, ki so sodelovale v agresiji, so bile izkrcane in niso nadaljevale poti. Podjetje obsoja vsa nasilna dejanja in poudarja, da so bili vsi ukrepi posadke sprejeti v skladu z varnostnimi protokoli,” so še dodali.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!