Na spletu kupil pasjega mladička: ko je zrasel, je lastnik spoznal resnico

Magazin 18. Feb 202405:30 7 komentarjev
Pes kupljen na spletu
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Ni pričakoval, v kaj bo zrasel mladiček.

Spletni oglasniki so postali nepogrešljiv del sodobnega digitalnega trga z raznoliko paleto izdelkov in storitev.

Kljub njihovi priljubljenosti se s temi platformami pogosto pojavljajo tudi določena tveganja, saj kupci nikoli ne morejo stoodstotno vedeti, ali bodo res prejeli tisto, kar so pričakovali.

Dokaz za to je tudi uporabnik TikToka @kurtismcconkey1, ki je prek britanskega spletnega oglasnika Gumtree kupil psa. Ta naj bi bil pasme stafordski terier. A ko je pes zrasel, ni bil prav nič podoben pasmi, za katero je uporabnik odštel kar nekaj denarja.

“Nikoli ne kupujte stafordskega terierja prek Gumtreeja,” je zapisal pod videom, v katerem ima glavno vlogo njegov razigrani pasji prijatelj.

Posnetek si je v štirih dneh ogledalo več kot 740.000 ljudi, številni med njimi so v komentarjih poskušali uganiti, za katero pasmo gre.

To nalogo jim je olajšal kar lastnik sam, ko je v komentarjih zapisal, da je mama njegovega psa stafordska terierka, kdo je oče, pa ne vedo.

“Tako je lep. Dobil si več, kar si si želel”, “Podobno se je zgodilo tudi meni, mislil sem, da sem kupil Jack Russell terierja, a mu ni bil niti malo podoben”, “Prava energijska bombica. Čudovit je, in to je edino, kar šteje,” so mu v komentarjih sporočali njegovi spletni sledilci.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje