Najnevarnejša ženska na svetu iz zapora naravnost v nočni klub (VIDEO)

Magazin 18. Sep 202317:34 0 komentarjev
Ema Coronel
PROFIMEDIA (Emma Coronel na levi)

Po nekaj dneh na prostosti so ženo razvpitega narko šefa "El Chapa" ujeli med zabavo v enem od nočnih klubov v Los Angelesu. Emma Coronel Aispuro je po dveh letih zapora minulo sredo zakorakala na prostost, kot kaže, pa je za rešetkami precej pogrešala nočno življenje.

Ženo šefa razvpitega mehiškega kartela Sinaloa Joaquina ‘El Chapa’ Guzmana so prejšnji teden izpustili iz zapora.

Kot kaže, je Emma Coronel Aispuro precej pogrešala nočno življenje, saj so jo že minuli konec tedna opazili v enem od nočnih klubov v Los Angelesu. Na zabavo, ki jo je organizirala ena od njenih odvetnic Mariel Colon Miro, je Coronel Aispuro, sodeč po videoposnetkih, objavljenih na družbenih omrežjih, prišla v družbi prijateljev, sprehodila se je tudi po rdeči preprogi in nastavila fotografom.

@jorgegarciaent Emma Coronel Y @Mariellaabogada ♬ sonido original – Jorge Garcia

Po pisanju tujih medijev je Coronel Aispuro z druščino uživala v VIP delu klub, bila pa je obkrožena z varnostniki.

Spomnimo, da je bila 34-letnica obsojena zaradi preprodaje mamil in pranja denarja na tri oziroma štiri leta zaporne kazni, a so jo po dveh letih zapora minulo sredo izpustili, piše CNN.

Nekdanja lepotna kraljica je bila obsojena novembra 2021, potem ko je priznala krivdo za obtožbe v zvezi z moževim mamilarskim imperijem. Zasegli so ji tudi 1,3 milijona evrov. Coronel je pred izrekom obsodbe nagovorila sodišče in se pokesala svojih dejanj. Obžalovala je škodo, ki jo je morebiti povzročila državljanom ZDA. Povedala je, da je sprejela vso odgovornost, in sodnika prosila, naj ob izreku kazni upošteva njeni takrat 9-letni dvojčici, ki bosta prisiljeni odraščati brez mame.

El Chapo, ki je dvakrat pobegnil iz zapora v Mehiki, zdaj prestaja dosmrtno zaporno kazen v ameriškem Koloradu, potem ko je bil leta 2019 obsojen zaradi sodelovanja v kriminalni združbi in trgovini z mamili ter posedovanja strelnega orožja. Tožilci so ga označili za “neusmiljenega in krvoločnega voditelja” kartela Sinaloa.

Člane kartela, ki še vedno deluje, je administracija ameriškega predsednika Joeja Bidna februarja kaznovala zaradi njihove vpletenosti v nezakonito in nevarno trgovino s fentanilom in metamfetaminom, so povedali ameriški uradniki.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!