Napad v Srbiji: 38-letnik z nožem ranil tri člane družine in ubil 16-letnico

Svet 11. Apr 202309:04 0 komentarjev
Hiša družine Petrović
N1

V ponedeljek je 38-letni napadalec v naselju Ripanj v Srbiji z nožem ranil tri člane družine Petrović, nato pa s sabo odpeljal 16-letnico, ki so jo nedaleč stran od hiše našli mrtvo. Napadalca je policija izsledila in aretirala.

Srbijo pretresa napad na družino Petrović, v katerem je 38-letnik z nožem ranil tri člane družine in ubil 16-letno dekle.

Po poročanju srbskih medijev je v ponedeljek malo po 13. uri napadalec z nožem v hiši družine napadel 34-letno Sanjo, prav tako 34-letnega Dejana in 56-letno babico Mirjano. S sabo je odpeljal 16-letno dekle, hčerko napadene Sanje.

Čeprav so bili člani družine Petrović ranjeni, jim je uspelo poklicati policijo. Nemudoma se je začelo iskanje napadalca, ki je trajalo okoli uro in pol. Policija je medtem kilometer stran od hiše družine Petrović našla truplo dekleta, ki ga je 38-letnik zabodel v vrat in trebuh.

Napadalca so izsledili v bližini potoka v naselju. Najprej je po poročanju srbskih medijev policiji grozil z nožem, a se je nato predal. Motiv za napad ni znan.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!