Natakarica v hrvaškem klubu za zabavo zažgala točilni pult, ogenj zajel goste

Črna kronika 24. Mar 202418:55 2 komentarja
klub hrvaška gori
Foto: Radio Mrežnica

V enem od nočnih klubov v hrvaškem Karlovcu je natakarica minulo noč z alkoholno pijačo zažgala točilni pult. Šlo je za trik, ki naj bi zabaval goste, a se je ogenj s točilnega pulta razširil na ljudi. Sedem ljudi je bilo poškodovanih, med njimi štirje huje.

V hrvaškem Karlovcu je v enem od nočnih klubov natakarica minulo noč z alkoholno pijačo zažgala točilni pult. Šlo je za trik, ki naj bi zabaval goste, a se je ogenj s točilnega pulta razširil na ljudi. V incidentu so bili huje poškodovani štirje ljudje, trije pa lažje, poročajo hrvaški mediji.

Policija je bila o incidentu obveščena okoli 2.30. Policisti so v nočnem lokalu ugotovili, da je zagorelo, ker je 23-letnica nestrokovno ravnala s pijačo z 80 odstotki alkohola. Štirje ljudje so bili pri tem huje, trije pa lažje ranjeni. Zaradi incidenta so uvedli kriminalistično preiskavo.

“Natakarica, ki je v lokalu zaposlena dva tedna, mi je povedala, da bo kupila potrebne stvari in naredila (trik z ognjem), ne morem bežati od odgovornosti,” je po incidentu dejal lastnik kluba Monaco Gordan Fancev za Radio Mrežnica.

“Natakarica je prižigala šank, mislim, da je prižgala vžigalico, ogenj se je razširil na nas, zagorela mi je cela leva stran glave, lasje …” je za Jutarnji list povedala Bernarda Renko, ki je bila tudi sama poškodovana. “Nato sem videla, da gori moj najboljši prijatelj, vrgel se je na tla in se valjal po tleh, da bi se pogasil,” je opisala. Povedala je še, da je njena sestra dobila 15 šivov, saj je bila poškodovana v stampedu, ki je nastal zaradi panike. Med prerivanjem je padla in se po roki porezala z razbito steklovino, po drugi roki pa je opečena. Neko drugo dekle je imelo po njenih navedbah popolnoma opečene roke.

klub hrvaška gori
Foto: Radio Mrežnica

Predstojnica splošne bolnišnice v Karlovcu je po poročanju spletnega portala Index povedala, da nihče od poškodovanih ni v smrtni nevarnosti. Dodala je, da na zdravljenju ostajata dve 22-letni ženski, ki sta v požaru utrpeli opekline po obrazu oziroma rokah in zgornjem delu telesa.

Nočni klub se je na družbenem omrežju Facebook strankam opravičil za incident, poškodovanim pa zaželel hitro okrevanje. Dodali so, da bodo gostom povrnili škodo na lastnini. Kasneje je lastnik nočnega kluba sporočil, da bo lokal zaradi incidenta zaprl.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje