Nick Jonas in Priyanka Chopra na dopustu do ušes zaljubljena

Magazin 23. Jul 202212:00 > 12:54 0 komentarjev
Priyanka Chopra in Nick Jonas
Profimedia

Glasbenik Nick Jonas in igralka ter manekenka Priyanka Chopra z družino dopustujeta v Mehiki in kažeta zaljubljene obraze.

Glasbenik Nick Jonas in igralka ter manekenka Priyanka Chopra imata že vse od začeka njunega razmerja prav posebno kemijo, ki jo opazijo vsi, ki se pojavijo v njuni bližini.

Tudi zdaj, ko imata veliko starševskih obveznosti, se njuna kemija ni kaj veliko spremenila, še vedno si izmenjujeta zaljubljene poglede in si vzameta čas samo zase.

Nedavno sta se odpravila na dopust v Mehiko, kjer je Priyanka pokazala čudovit rumen komplet, s katerim je bila prva atrakcija na plaži, njene oči pa so bile ves čas usmerjene proti možu, ki ne skriva, da je v svojo srčno izbranko še vedno do ušes zaljubljen.

Nick Jonas in Priyanka Chopra
Profimedia

Nick in Priyanka sta na začetku razmerje nekaj časa skrivala, nato pa sta brez zadržkov vsem pokazala, kako zelo se imata rada in kako posebne kemija je med njima.

Na dopustu v Mehiki bo prav gotovo čas tudi za kakšno romantično večerjo ob svečah, seveda pa bo center njunega sveta njuna mala kepica, ki sta ji dobrodošlico izrekla pred časom in ki je obema v veliko veselje in ne skrivata, da sta jo komaj dočakala.

Nick Jonas in Priyanka Chopra
Profimedia

Priyanka je vedno poudarjala, da si bosta družino ustvarila, ko bo čas za to in vse se zdi, da je zdaj prišel pravi čas, ko lahko začneta pisati svojo družinsko pravljico.

 Nick Jonas in Priyanka Chopra
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!