Pirc Musar in Melania Trump sta ohranili stike: “Voščiva si za rojstni dan”

Slovenija 10. Feb 202412:38 5 komentarjev

Pred izvolitvijo na mesto predsednice republike je bila Nataša Pirc Musar med drugim tudi zelo znana odvetnica. Pravno je zastopala tudi takratno prvo damo ZDA Melanio Trump, s katero sta, kot je Pirc Musar dejala v nedavnem intervjuju za N1 Sarajevo, v stikih še danes. Po besedah predsednice pa njeno nekdanjo stranko krasi prav posebna lastnost.

Slovenska predsednica republike Nataša Pirc Musar se je v včerajšnjem intervjuju za N1 Sarajevo dotaknila tudi svoje pretekle odvetniške kariere. Poleg mnogih primerov na domačem prizorišču je bila pravna zastopnica tudi ameriški prvi dami Melanii Trump.

V času, ko je v Beli hiši sedel Donald Trump, je Pirc Musar takratno prvo damo zastopala v postopkih v zvezi z avtorskimi pravicami. Kot je dejala za N1 Sarajevo, je bila neskončno vesela, da je dobila priložnost biti v ekipi odvetnikov Melanie Trump. “Izjemno pozitivna izkušnja,” je ocenila.

Predsednica republike pa je izpostavila organiziranost Melanie. “Večkrat sem javno povedala, kako je Melania Trump organizirana ženska. Po njej sem lahko nastavila uro. Če je rekla, da me bo poklicala ob štirih, je telefon zazvonil ob štirih,” je povedala Pirc Musar.

Kot je še povedala, sta z njeno nekdanjo stranko ohranili stike. “Voščiva si za rojstni dan. Zadnji stik sva imeli ob tragičnem dogodku, ko je umrla njena mama, ki sem jo osebno poznala. Izrekla sem ji sožalje,” je še dejala predsednica.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje