Presenečenje na Severininem koncertu: na odru se ji je pridružil sin (VIDEO)

Magazin 14. Feb 202416:49 1 komentar
Severina s sinom
Severina s sinom. (Severina/INSTAGRAM)

Hrvaška pevka Severina je ob zaključku pustnega karnevala nastopila v hrvaškem Samoboru, na odru pa se ji je pridružil tudi sin Aleksander.

Končal se je 198. samoborski karneval, ki velja za eno najstarejših pustnih rajanj na Hrvaškem. Ob njegovem zaključku je nastopila pevka Severina, ki je skupaj z občinstvom prepevala dobri dve uri.

Veliko presenečenje pa je sledilo, ko se ji je ob pesmi “Rođeno moje” na odru pridružil tudi njen sin Aleksander, ki mu je pesem tudi posvetila. 12-letnik je na odru preživel kratek čas in ni rekel ničesar. Preden je zapustil oder, ga je pevka objela, poroča Dnevnik.hr.

Spomnimo sicer, da je konec januarja hrvaško vrhovno sodišče razveljavilo sodbo županijskega sodišča v Splitu iz avgusta 2021 in skrbništvo nad sinom dodelilo očetu, srbskemu poslovnežu Milanu Popoviću.  To pa pomeni, da si Severina in Popović ne delita več skupnega skrbništva nad otrokom. Odločitev vrhovnega sodišča je začela veljati takoj. Pravna bitka med hrvaško pevko in njenim nekdanjim možem sicer traja že leta.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje