Prvoaprilska Dorina z ocvirki razprodana v rekordnem času

Svet 30. Apr 202218:04 0 komentarjev
kraš, dorina, ocvirki
Facebook/Kraš

Hrvaški Kraš je za prvoaprilsko šalo na svojih profilih na družbenih omrežjih predstavil nov izdelek: čokolado Dorino z ocvirki. Zaradi velikega odziva so se ustvarjalci Dorine odločili, da bodo čokolado v omejenih količinah tudi zares ustvarili. V Kraševi kavarni v Zagrebu je bila razprodana v rekordnem času, zaradi velikega zanimanja pa so tiste, ki so ostali brez čokolade, vpisali na čakalno listo.

V podjetju Kraš Hrvaška so ustvarili čokolado z nenavadnim okusom – Dorino z ocvirki. Ideja zanjo je bila sprva zgolj prvoaprilska šala, ki so jo objavili na družbenih omrežjih. “Slastna ali mastna?” so zapisali ob sliki.

Ljudje so seveda hitro ugotovili, da gre za šalo, a ker je bil odziv vendarle večji od pričakovanega, so se v Krašu odločili Dorino z ocvirki v omejeni količini tudi proizvesti.

“Iskali ste, dobili ste! Dorina z ocvirki je zares tu! Zaradi velikega števila pozitivnih komentarjev smo se odločili iti korak dlje – omejena izdaja Dorino z ocvirki od sobote, 30. 4. najdete v Kraš Choco&Café na zagrebškem glavnem trgu! Pohitite po svojo, saj so količine omejene,” je podjetje zapisalo na svojem Instagram profilu.

Razprodana rekordno hitro

Omejeno količino sladko-slane čokolade so v Kraševi kavarni takoj razprodali. Zaradi povpraševanja, ki je preseglo ponudbo, so ustvarili celo čakalni seznam, da bodo tudi tisti, ki so danes ostali brez svoje čokolade z ocvirki, dobili svoj primerek.

“[RAZPRODANO] Dragi naši, hvala vam za podporo in zvestobo. Tega nismo pričakovali niti v sanjah! Omejeno izdajo Dorine z ocvirki smo razprodali v rekordnem roku, zato smo se zaradi vas odločili storiti še več! Vsem, ki so si prišli po svoj primerek, smo do konca dne omogočili vpis na čakalni seznam in naše čokomojstrice in čokomojstri bodo posebej zanje naredili njihov primer Dorine z ocvirki,” so zapisali ob fotografiji na začetku polnega in nato praznega stojala z novo čokolado.

Čokolada je tako iskana, da se v komentarjih pojavljajo prošnje, naj Kraš proizvede večjo količino ter omogoči nakup tudi v drugih hrvaških mestih in ne samo v Zagrebu.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!