Trump bo objavil zbirko pisem, ki jih je prejel od slavnih osebnosti

Svet 09. Mar 202322:17 0 komentarjev
Donald Trump zagovor - posli organizacije Trump
Marco Bello/REUTERS

Donald Trump bo objavil knjigo s pismi, ki jih je prejel od znanih osebnosti. Med temi bodo tudi pisma severnokorejskega voditelja Kim Džong Una, komika Jaya Lena in televizijske osebnosti Oprah Winfrey. Cena knjige bo 99 dolarjev, s Trumpovim podpisom pa 399.

Bivši predsednik ZDA Donald Trump se pripravlja na izdajo knjige, ki bo vsebovala zbirko pisem, ki jih je prejel od slavnih osebnosti, kot so severnokorejski voditelj Kim Džong Un, komik Jay Leno in televizijska osebnost Oprah Winfrey. Medij Axios poroča, da bo Trump knjigo prodajal za 99 dolarjev, z njegovim podpisom pa za 399 dolarjev.

Na seznamu avtorjev pisem so tudi bivši predsedniki ZDA Richard Nixon, Ronald Reagan, Bill Clinton, senator Ted Kennedy, nekdanja prva dama, državna sekretarka in predsedniška kandidatka Hillary Clinton, pevka Liza Minnelli, princesa Diana in drugi.

Trump je bil pred vstopom v politiko kot republikanec eden bolj znanih demokratskih političnih donatorjev.

Trump: po razglasitvi kandidature Oprah ni več nikoli pisala

Z mislijo na predsedniško kandidaturo se je igral že leta 2000 in predlagal, da bi si za podpredsedniško kandidatko izbral Oprah Winfrey. Kot izhaja iz knjige, ki na prodajne police prihaja 25. aprila, mu je ta takrat odpisala, da je res škoda, ker ne bosta kandidirala, saj da bi bila neverjetna ekipa. Trump takrat še ni bil republikanec, ampak je razmišljal o neodvisni kandidaturi.

Vsako pismo je v knjigi po poročanju Axiosa opremljeno s komentarjem Trumpa. “Žalostno je to, da mi po razglasitvi kandidature Oprah ni več nikoli pisala,” naj bi tako glede pisma Oprah Winfrey dejal Trump.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!