Turški poslanci v parlamentu obračunali kar s pestmi (VIDEO)

Svet 06. Dec 202220:12 1 komentar
pretep, turški parlament
PROFIMEDIA

Med razpravo v turškem parlamentu je med poslanci danes prišlo do pretepa, zaradi katerega je moral eden izmed njih v bolnišnico.

V pretepu med vladnimi in opozicijskimi poslanci v turškem parlamentu v Ankari je bil danes poškodovan opozicijski poslanec Huseyin Örs, član nacionalistične stranke Iyi. Zaradi resnosti poškodb so poslanca hospitalizirali, razlog za spor v parlamentu pa za zdaj še ni znan, poročajo turški mediji.

V parlamentu je danes potekalo zasedanje, na katerem so sprejemali proračun. Tekom zasedanja pa je med nekaterimi vladnimi in opozicijskimi poslanci prišlo do zmerjanja, kar je pozneje preraslo tudi v pretep. Na posnetkih, ki so jih objavili turški mediji, je videti več poslancev, ki so med pretepom padli na tla, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Örsa so po pretepu odpeljali na oddelek za intenzivno nego, saj naj bi utrpel srčno aritmijo, je poročala turška tiskovna agencija Demirören. Na posnetkih, ki jih je objavila agencija, pa je videti, kako so poslanca odpeljali v reševalnem vozilu.

premljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje