V letalski nesreči umrli igralec Christian Oliver in njegovi hčerki

Svet 05. Jan 202419:56 0 komentarjev
Christian Oliver
Christian Oliver (Foto: PROFIMEDIA)

V letalski nesreči so umrli igralec Christian Oliver in njegovi hčerki. Hollywoodski igralec je v svoji bogati karieri zaigral ob najimenitnejših imenih svetovne filmske scene, mnogi pa se ga boste spomnili iz nemške nanizanke Alarm za Kobro 11.

51-letni Christian Oliver, čigar pravo ime je Christian Klepser, je bil na krovu majhnega letala, ki je v četrtek strmoglavilo na Karibih. Nihče na krovu nesrečnega letala nesreče ni preživel. Tam sta bili poleg Oliverja še njegovi dve hčerki, stari deset in dvanajst let, ter pilot letala, poročajo tuji mediji.

Letalo je vzletelo s priljubljenega turističnega otočka Becquia in je bilo namenjeno proti otoku Svete Lucije, ki leži dobrih sto kilometrov stran. “Nekaj trenutkov po vzletu je imelo letalo težave in je padlo v ocean,” so sporočile lokalne oblasti. Na kraj nesreče so s svojimi čolni nemudoma prihiteli ribiči in potapljači, kasneje pa se jim je pridružila še obalna straža. Vse štiri osebe so bile kasneje razglašene za mrtve.

Christan Oliver je sicer v Nemčiji rojen igralec, ki je 15 let deloval v zabavni industriji. Med drugim smo ga ob Georgu Clooneyju in Cate Blanchett lahko videli zaigrati v filmu Dobri Nemec, ki ga je režiral Steven Soderbergh, v filmu Operacija Valkira pa je nastopil s Tomom Cruisom. Ljubitelji akcijskih televizijskih serij pa ga poznajo iz nemške nanizanke Alarm za Kobro 11.

Svojemu igralskemu kolegu se je že poklonil zvezdnik serije Alarm za Kobro 11 Erdogan Atalay, ki ga je novica vidno pretresla. V zapisu na družbenem omrežju Instagram je zapisal, da je ostal brez besed. “Gre za neverjetno srce parajočo tragedijo.” Ženi in vsej družini je še izrekel sožalje in dodal, da je v mislih in molitvi z njimi.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!