V streljanju na Portugalskem ubiti štirje ljudje

Svet 30. Apr 202315:16 0 komentarjev
portugalska policija
Simbolična fotografija (Vir: PROFIMEDIA)

V streljanju na vzhodu Portugalske so umrli štirje ljudje. Kot poročajo lokalni mediji naj bi se skupina moških sprla, eden izmed njih pa je začel streljati.

Na Portugalskem so bili v streljanju ubiti štirje ljudje, vključno z domnevnim napadalcem, ki naj bi po streljanju storil samomor, so po poročanju španske tiskovne agencije EFE sporočile lokalne oblasti.

Policijski viri so za EFE povedali, da je prišlo do streljanja v mestu Setubal, ki se nahaja približno 45 kilometrov južno od Lizbone, več podrobnosti pa niso navedli.

Portugalska izpostava televizije CNN je poročala, da je bila policija ob 8. uri po lokalnem času obveščena o streljanju v eni od revnejših sosesk v Setubalu. Napadalec naj bi ubil tri ljudi, nato pa ob prihodu policistov ustrelil še sebe.

Po navedbah lokalnih medijev so vse žrtve moškega spola, stare med 40 in 60 let. Šlo naj bi za obračun po sporu glede nezakonitih vrtov in gojenja golobov. Po prvih ugotovitvah je eden od moških, star okoli 40 let, s šibrovko ustrelil druge tri in nato še sebe, poročanje portugalske tiskovne agencije Lusa povzema nemška dpa.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!