V Teksasu našli fanta, ki je bil pogrešan osem let

Svet 03. Jul 202309:44 0 komentarjev
Rudy Farias
TWITTER/ABC

V Houstonu so po osmih letih našli pogrešanega fanta Rudyja Fariasa, ki je izginil med tem, ko je peljal na sprehod svoja psa.

Leta 2015 je v največjem mestu v ameriški zvezni državi Teksas Houstonu izginil takrat 17-letni Rudy Farias.

Družina ga je prijavila kot pogrešanega, vendar fanta nikoli niso našli. Vrnila sta se le psa, s katerima je bila na sprehodu.

Po osmih letih pa so po poročanju ABC našli danes 25-letnika. Kot je povedala njegova mama, je eden od občanov poklical policijo, saj je pred cerkvijo opazil neodzivno osebo. Izkazalo se je, da gre za 25-letnega Rudyja Fariasa.

Kot je povedala mama, je imel Farias po telesu ureznine in modrice, zato meni, da je bil hudo zlorabljen in pretepen.

Farias je bil pogrešan od 6. marca leta 2015. Takrat je takoj stekla obsežna iskalna akcija, 17-letnika pa so takrat iskali tudi po razmočenih poljih, vendar brez uspeha. Policija je leta 2015 v pozivu za iskanje navedla, da ima Farias diagnosticirano depresijo, posttravmatsko stresno motnjo in anksioznost, opozorili pa so, da je fant morda dezorientiran in ne jemlje zdravil.

Fariasova mati je novici, da so njenega sina našli, povedala, da so se poskušali z njim pogovoriti, vendar je spregovoril le nekaj besed in se zleknil v fetalni položaj. Povedala je, da bo zdravljenje še dolgo, vendar je hvaležna, da so njenega sina našli živega.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!