Varnostnik Andrewa Tata razkril podrobnosti iz življenja spletnega vplivneža

Svet 17. Jan 202307:44 0 komentarjev
Andrew Tate in njegov brat Tristan
George Calin/REUTERS

Vodja varnosti pri spletnem vplivnežu Andrewu Tatu – tega so ga konec lanskega leta aretirali v Romuniji, Bogdan Stancu je v intervjuju za BBC razkril nekaj podrobnosti o dogajanju v hiši bogataša in njegovega brata.

Bogdan Stancu je vodenje varnosti pri Andrewu Tatu prevzel pred dvema letoma, v tem času pa je posestvo Tate v Bukarešti obiskalo več kot 100 deklet.

Stancu je v pogovoru za BBC dejal, da so ga včasih prosili, naj fizično odstrani ženske iz Tatove hiše, ker so bile preveč pijane ali so povzročale težave. Nekdanji policijski obveščevalni uradnik je ob tem dodal, da nikoli niso uporabili sile.

Po Stancujevem pripovedovanju je javna podoba Tata drugačna od njegovega resničnega značaja. Povedal je, da je bila večina žensk, ki so bile na posestvu Tate v Bukarešti, mlajših od 25 let, njihove stroške pa je plačeval Andrew Tate. “Nekatera dekleta so napačno razumela resničnost in verjela, da se bodo z njim poročila,” je dejal Stancu.

“Ko spoznajo resničnost, se zlahka spremenijo iz prijatelja v sovražnika in podajo izjavo na policiji,” je dodal. Vseeno je opozoril, da morata brata Tate, ki sta trenutno v priporu zaradi sumov vodenja kriminalne združbe, ki se je ukvarjala s trgovino z ljudmi, v primeru krivde plačati za svoje zločine.

Nekdo naj bi mu želel škodovati

Po Stancujevih besedah je Tate menil, da mu nekdo želi škodovati. Kdo mu je grozil, ni znano. Stancu je na vprašanje novinarja BBC, ali je bil Tate paranoičen, odvrnil, da ni bil oziroma “morda je bil nekaj podobnega”. “Želel je imeti običajno življenje, vendar ga ni mogel imeti,” je dodal.

Zvezdnik družbenih omrežij je, tako Stancu, na potovanjih impulzivno spreminjal načrte in urnik. “Varnostniki smo imeli obleke vedno v torbi, saj smo vedeli, da se lahko zgodi karkoli,” je pojasnil Stancu. Potrdil je, da sta imela brata Tate v Romuniji več otrok, ki sta jih občasno obiskovala.

Andrew Tate
PROFIMEDIA

Zasegli so mu 3,6 milijona evrov premoženja

Romunske oblasti so kontroverznemu spletnemu vplivnežu Tatu konec lanskega leta zasegle 18 milijonov levov oziroma 3,6 milijona evrov premoženja. Oblasti so blago in denar zasegle v sklopu preiskave zaradi sumov vodenja kriminalne združbe, ki se ukvarja s trgovino z ljudmi.

Romunsko tožilstvo je ta teden v okviru preiskave odredilo zaseg njegovih luksuznih vozil, oblasti pa so nato v soboto na njegovem posestvu v bližini Bukarešte začele postopek prevoza vozil v skladišče.

Po poročanju tiskovne agencije Reuters so v tem tednu odpeljali 29 premičnin, poleg avtomobilov tudi ure in denar v različnih valutah. Med avtomobili so bila tudi luksuzna vozila Rolls-Royce, BMW, Mercedes Benz in Ferrari.

Tožilstvo je že pred dnevi sporočilo, da je odredilo zaseg 15 luksuznih avtomobilov, deset zemljišč in nekaj drugega premoženja v lasti bratov Tate. S tem je želelo preprečiti, da bi osumljeni premoženje prodali ali skrili.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!