Varnostnik pred McDonald’som v Londonu z vodo nadlegoval brezdomca

Svet 10. Dec 202314:59 0 komentarjev
varnosntiki, mcdonalds, london
Foto: Damon Evans/X/Zajem zaslona

McDonald'sov varnostnik je pred londonsko restavracijo nadlegoval brezdomca in mu z vodo namenoma zmočil spalno vrečo in odeje. Posnetek ja zakrožil po spletu in prišel tudi pred oči odgovornih v verigi restavracij, ki so proti moškemu ukrepali.

Na družbenih omrežjih je zakrožil posnetek varnostnika, ki pred eno od restavracij verige McDonald’s v Londonu nadleguje brezdomca. Varnostnik je med pomivanjem tal pred restavracijo namenoma z vodo pljusknil spalno vrečo in odeje, na katerih je pred sosednjo bančno poslovalnico sedel brezdomec.

Na posnetku lahko nato vidimo, kako varnostnik ob glasnem nasprotovanju moškega in mimoidočih zbrca stran odeje, drugi varnostnik pa skuša mimoidočemu onemogočiti snemanje.

Posnetek dogajanja je pristal tudi na omrežju X, kjer so se odzvali predstavniki McDonald’sa. V odgovoru so navedli, da ne gre za njihove zaposlene, ampak za varnostnika, ki so ju najeli od zunaj. Dvojice zaradi neprimernega vedenja ne bodo več najemali, poleg tega pa so vse zaposlene v McDonald’su spomnili na primerno obnašanje do ranljivih skupin.

“Nad incidentom smo razočarani in šokirani,” so še zapisali in dodali, da bodo moškemu skušali pomagati prek organizacij, ki srbijo za brezdomce.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!