Več let je nepovabljena vdirala na poroke, jedla in kradla

Svet 14. Okt 202314:57 0 komentarjev
aretirana poroke
Foto: net.hr

V ZDA so aretirali žensko, ki je več let nepovabljena vdirala na poroke. Tam si ni postregla le s hrano in pijačo, ampak je gostom tudi kradla.

56-letno Američanka Sandro Lynn Henson, doma iz zvezne države Misisipi, so pred nekaj dnevi aretirali, ko se je nepovabljena pojavila na poroki. To se namreč ni zgodilo prvič.

Henson je v preteklih letih večkrat nepovabljena prišla na poroke. Tam ni le zastonj jedla in pila, ampak so jo večkrat ujeli tudi pri kraji denarja in plačilnih kartic iz torbic gostov. Delovala je v več zveznih državah, največ v Alabami, Misisipiju in Tennesseeju.

V Alabami jo je policija povezala s tatvinami na devetih različnih porokah, njene prve pohode pa so zabeležili že leta 2017. Takrat je bila obsojena na pogojno kazen.

Tokrat naj bi jo policiji prijavili gostje, ki so ujeli na “delu” na poroki v Misisipiju. Policisti tamkajšnjega okrožja Pontotoc so proti njej vložili ovadbo zaradi tatvine, nepooblaščenega vstopa ter kršenja javnega reda in miru, poroča net.hr.

“Žalostno je, to bi moral biti najin najlepši dan v življenju, pa ga nekdo tako grdo izkoristi,” je za ameriško televizijo dejal eden od oškodovanih ženinov.

Leta 2021 so Henson aretirali zaradi kraje kreditnih kartic, kuvert z denarjem in daril na poroki v okrožju Marshall v Misisipiju. Takrat so ji preklicali pogojno kazen. Obsojena je bila na pet let zapora, zato zdaj ni povsem jasno, kako se je že znašla na prostosti, pišejo ameriški mediji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!