Tehnične težave na X odpravljene

Digitalno 13. Dec 202319:58 > 20:26 0 komentarjev
Twitter ne dela
Foto: Zajem zaslona/X

Družbeno omrežje X, nekoč imenovano Twitter, je imelo zvečer znova težave pri delovanju. Uporabniki so poročali, da ni odpiralo povezav na zunanje spletne strani. Kot kaže, je sedaj napaka odpravljena, povezave v objavah pa znova delujejo kot običajno.

Na družbenem omrežju X se je nekaj po 19. uri pojavila težava pri odpiranju spletnih povezav. Tako v objavah na tem družbenem omrežju ni odprlo povezav, ki vodijo do spletnih strani medijev ali na druga spletna mesta. Ob kliku na povezavo je omrežje uporabnika preusmerilo na stran, ki je sporočala, da se je stran sesula. Na težave so opozorili tudi številni uporabniki omrežja X.

Približno uro kasneje so napako odpravili: povezave v objavah na tem družbenem omrežju je znova mogoče odpirati kot običajno.

Odkar je najbogatejši Zemljan Elon Musk prevzel družbeno omrežje X, tedaj še poznano kot Twitter, ima omrežje več tehničnih težav. Ob tem se pojavljajo špekulacije, da naj bi bilo vse skupaj povezano z odpuščanjem zaposlenih, ki so se ukvarjali z vzdrževanjem sistema in odpravljanjem tehničnih težav.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!