Ročno izdelana BoxSpring postelja izpod rok slovenskih mojstrov

Oglas 18. Sep 202314:10
promocijska fotografija

Boxspring postelja je na voljo v številnih pohištvenih salonih.

A le ena oblazinjena postelja BoxSpring je izdelana ročno na slovenskih tleh. Od A do Ž. Skupaj z všitim ročno izdelanim ležiščem po meri telesa naročnika. V živo si jo lahko ogledate, jo preizkusite in naročite zase v Spalnem centru Maremico.

Podjetje Maremico premika mejnike v spalni industriji in razmišlja trajnostno

Dolgoletne izkušnje in znanje predane ekipe podjetja Maremico, pišejo nove smernice spalnega udobja, posteljnega dizajna in trajnostnih rešitev za udobno spanje. Zakaj bi kupovali novo ležišče vsakih 7 do 10 let, ko pa lahko ležišče, tudi oblazinjeno posteljo BoxSpring, osvežujete ali obnavljate po delih in s tem podaljšate njeno življensko dobo?

promocijska fotografija

Valentin Marinšek, inovator in tehnični vodja podjetja Maremico

Po meri izdelane vzmetnice Leticia, nadgradnja vodne postelje Lectus ter unikatne in po meri izdelane spring box postelje so plod njegovih idej, ki jih skupaj z ekipo slovenske proizvodnje pili, testira in vedno na koncu tudi realizira. Valentin s svojimi sodelavci in sodelavkami ustvarja nove smernice posteljnega dizajna in osebnega udobja, ki ga lahko dandanes ležišče ponudi vsakemu uporabniku posebej. Zanj je najboljše tisto ležišče, ki najbolj približa udobje in zadovoljstvo končnemu uporabniku oziroma naročniku. To pa zares omogoča le izdelava po meri. Žal serijska proizvodnja ležišč in postelj temu ne more slediti, saj je vsak med nami unikat s svojimi potrebami in željami.

Intervju z inovatorjem in oblikovalcem BoxSpring postelje Valentinom Marinšek, si lahko preberete TUKAJ.

Slovensko znanje in natančna izdelava tehničnih mojstrov in šivilj

Začne se s prijaznim pozdravom in strokovnim svetovanjem v Spalnem centru Maremico

Svetovanje glede tega, katero ležišče naročiti, kateri dizajn oblazinjene postelje izbrati ter katera barva in material se bosta najbolj obnesla, je nekaj, kar je ekipi svetovalk Spalnega centra Maremico vsakodnevno. Če jih obiščete, boste na enem mestu izvedeli vse, kar morate, da boste v svojo spalnico vnesli zares čudovito in večno moderno posteljo, o kateri ste do sedaj le sanjali.

S svetovalkami se boste najprej pogovorili o tem, kakšne so vaše želje in potrebe glede samega ležišča in dizajna moderne postelje BoxSpring. Po potrebi se bo vključila tudi nevtralna meritev telesa, ki bo dala piko na i 100% natančnosti za izdelavo vašega idealnega ležišča. Na koncu pa boste skupaj dorekli termin predvidene dostave in montaže, ki jo Maremico svojim kupcem vedno zagotovi brezplačno.

Vsako naročilo v natančen pregled tehnični ekipi

Vsako oddano naročilo, gre pod strokovni pregled tehnične ekipe, ki jo sestavljajo mizarji, tapetniki in šivilje. Lastna proizvodnja, izbor in kontrola nad kakovostjo sestavnih delov, primerna zaloga in ekipa monterjev je zagotovilo, da boste svojo posteljo dobili v 4 do 6 tednih.

Srce podjetja Maremico je prav tehnična ekipa

Izkoristili smo priložnost in pokukali v ozadje njihove delavnice. V njej pridno poteka delo izurjenih mojstrov, ki se ponosno podpišejo prav pod vsako izdelano ležišče Leticia, vodno posteljo Lectus in BoxSpring posteljo. Gre za odlično ekipo, ki osrečuje želje po popolnem spanju in čudovitem posteljnem dizajnu številnih domačih in tujih naročnikov.

promocijska fotografija

Zasledili smo, kaj menijo mojstri podjetja Maremico

“Skrivnost najbolj prestižnih oblazinjenih postelj je v detajlih. Zato pri delu ne gledam na uro. Vedno poskrbim, da je vsak šiv na svojem mestu.” – Darko Jauk, Izkušeni tapetnik in vodja terenske ekipe.

“Komaj čakam trenutek, ko se deli postelje sestavijo v popolno celoto. Tako lahko moje delo pride zares do izraza.” – Matic Majce, Izkušeni mizar in tapetnik.

“Najpogosteje šivam v belih, bež in sivih odtenkih, srečam pa tudi bolj izrazite barve. Verjamem, da je prav vsaka lepa, če jo postavimo v pravo spalnico.” – Irena Prašnikar, Izkušena šivilja.

“Vsako ležišče, ki ga všijemo v BoxSpring posteljo, sestavim izključno po naročilu in po merah vsakega posameznika. To rad počnem, ker vem, da bo nekdo spal bolje.” – Anton Merčun, Vodja proizvodnje ležišč Leticia.

Rek »Dober glas seže v deveto vas« v podjetju Maremico še kako drži

Večina novih uporabnikov obišče Spalni center Maremico na podlagi priporočil. Še prej radi naročijo tiskani ali PDF katalog, ki zajema vse, kar potrebujete za svoje spanje in čudovit videz postelje. Mnenja zadovoljnih uporabnikov, med katerimi so tudi znani Slovenci, športniki in drugi, si lahko preberete TUKAJ.

promocijska fotografija