S SKB Visa Platinum kartico do luksuznih letaliških doživetij

Oglas 01. Jul 202219:08 > 19:12 0 komentarjev
LoungeKey
promocijska fotografija

Potujte s svojo SKB Visa Platinum kreditno kartico in začnite svojo pot ali dopust z razvajanjem na več kot 1.100 letališčih s programom LoungeKey. Za vse ugodnosti salona plačate le 28 EUR/osebo, saj vam SKB Visa Platinum kreditna kartica omogoča do 50 % popust.

V 3 korakih do luksuznih letaliških doživetij

1. Na spletni strani www.loungekey.com/skb izberite želeno letališče ter poiščite vse informacije o letališkem salonu, ponudbi hrane in pijače ter druge ugodnosti, ki vam polepšajo čas na letališču.

2. Ob vstopu v izbran letališki salon pokažite svojo SKB Visa Platinum kreditno kartico.

3. Uživajte v luksuznem letališkem doživetju.

Obiščite LoungeKey salone z družinskimi člani

Skupaj z imetnikom SKB Visa Platinum kreditne kartice lahko v salon po akcijski ceni 28 EUR/osebo vstopijo tudi vsi družinski člani, otroci do 6 let pa imajo vstop v salon večinoma brezplačen.

Dodatne storitve in ugodnosti

Priporočamo vam, da na spletni strani LoungeKey ustvarite svoj račun in si z registracijo zagotovite dostop do dodatnih ugodnosti programa LoungeKey. Na svoj telefon si naložite tudi mobilno aplikacijo LougeKey in si tako zagotovite, da imate vse informacije o letaliških salonih vedno pri roki. Na aplikaciji lahko pregledujete ponudbe in dostopate do dodatnih storitev (npr. wellnes, spa) prek QR kode.

Visa

Še nimate SKB Visa Platinum kreditne kartice?

Kartica je del MOJ L paketa pri SKB banki d.d. Ljubljana in vam poleg luksuznih letaliških doživetij omogoča še vrsto drugih ugodnosti:

– obročni nakup do 24 obrokov,

– odloženo plačilo do 30 dni brez obresti,

– brezplačna dodatna zavarovanja,

– brezplačno Zavarovanje kartic plus,

– možnost predčasnih poplačil obveznosti,

– številne Platinum ugodnosti in popuste.

Vas zanima več?

Vse informacije o Platinum ugodnostih, ki vam jih prinaša vaša SKB Visa Platinum kartica najdete na https://www.skb.si/sl/akcije/lounge-key2.