3 znamenja, ki bodo imela pestro leto (a bodo izjemno napredovala)

Magazin 07. Jan 202308:30
ženska
Profimedia

Nekaterim astrološkim znamenjem se v letu 2023 lahko obetajo posebni izzivi, katerih namen je predvsem velik napredek in osebna rast.

Lev

Leto 2023 vas bo zagotovo na trenutke preizkušalo, a boste prav zaradi tega postali močnejši in bolj modri. Pokazalo se bo, kako trdni oz. krhki so vaši odnosi. Hkrati pa boste imeli tudi izjemne priložnosti za globlje, bolj intimne vezi tako s seboj kot z drugimi.

Predvsem intenzivno boste čutili energijo Plutona, ki v marcu vstopi v znamenje vodnarja. Ta bo razkril, v katerih odnosih ste dovolili, da vam drugi odvzamejo vašo moč.

Tudi retrogradna Venera v vašem znamenju bo v poletnem času razburkala vaše življenje. To je čas, ko boste morda prišli do spoznanja, da vaše ljubezensko življenje ni takšno, kot ste si predstavljali. Čas bo za korenite spremembe pri sebi.  Kljub izzivom pa je to leto odlična priložnost, da ponovno odkrijete svojo notranjo moč in resnično prisluhnete sebi.

Vodnar

Obetajo se vam tako lepi kot težki trenutki, ko se boste nekoliko izgubili. A ravno težji občutki vam bodo omogočili, da se še bolje spoznate in se približate svojemu bistvu.

V marcu Pluton, planet uničenja in transformacije, vstopi v vaše znamenje. Spodbuja vas, da se povežete s temno platjo sebe in odkrijete lastnosti, ki vam morda nisi najbolj všeč. To vam lahko za trenutek prinese slabo počutje ter občutek izgubljenosti, na dolgi rok pa vam bodo ta obdobja koristila in omogočila velik oseben napredek. Pluton je namreč tudi alkimist, ki vam pomaga, da svojo bolečino pretvorite v moč ter kot feniks vstanete iz pepela. Soočite se s svojo temo in jo sprejmite; le tako se lahko spoznate v celoti in odkrijete, kdo sploh ste in kaj si v življenju želite.

Ribi

Pogosto ste nekoliko v svojem svetu, to leto pa boste najverjetneje postavljeni na realna tla. Primorani se boste soočiti s preteklostjo, kar pa vas bo spodbudilo, da se osvobodite starih bremen in zaživite bolj svobodno.

V marcu, ko Pluton vstopi v vodnarja, vas bo to lahko spodbudilo, da se soočite s preteklostjo. Čas je, da razrešite določena stara bremena in zamere ter naredite prostor za nove začetke. Razreševanje je lahko naporno, a je tudi nagrajujoče.

Saturn se prvič po letu 1996 premakne v vaše znamenje, zato se bodo morda v vašem življenju oglašale teme, povezane z dogajanjem iz tistega časa. Saturn vam bo prinesel nekaj omejitev in discipline, kar je lahko prava nočna mora za vašo zasanjano, ustvarjalno, svobodno naravo, vendar vas bo ta energija v resnici samo spodbujala, da v vaše življenje vnesete več stabilnosti in praktičnosti. Ta planet vas bo spodbudil, da snamete svoja rožnata očala, se prizemljite in se soočite z realnostjo. Čeprav je to lahko na trenutke težko, vas bo življenje v resnici dvignilo na načine, ki si jih sploh ne bi mogli predstavljati.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.