4 znamenja, na katera bo imel jutrišnji mlaj največ vpliva

Magazin 28. Jun 202217:30 0 komentarjev
Luna, nebo, mlaj
Profimedia

Čeprav je ta mlaj za nekatere lahko tudi lahkoten in zabaven, bo na nekatere posameznike močno vplival. Ste med njimi?

Poletje je že v polnem razmahu – cvetoče rože, nevihte in prvi poletni mlaj so metafore za obračanje novega lista. Mlaj, ki bo nastopil v sredo, 29. junija, preide v občutljivega in intuitivnega raka, s čimer pritegne pozornost na najbolj intimne dele našega življenja. Običajni bodo tudi različni izbruhi potlačenih čustev in močna osebna razodetja.

Bo ta luna močno vplivala tudi na vaše zasebno življenje?

OVEN

Mlaj aktivira vaše zasebno domače življenje in vas spodbuja, da razmislite o tem, koliko dajete in prejemate od svojih najdražjih, ter kako komunicirate z njimi. Obstaja velika možnost za boljšo čustveno povezanost z družinskimi člani, a tudi možnost, da opazite določene čustvene manipulacije – še zlasti tiste, ki ste jim bili izpostavljeni v mladosti v primarni družini. Dobro je, da upočasnite in se osredotočite nase.

Vaša povezava z družino se trenutno lahko kaže tudi skozi pretirana zaščitniška dejanja. Najbolje bo, če se bolj osredotočite na lastne potenciale rasti. Priporočeno je, da se poglobite v izboljšanje komunikacije.

RAK

Vaš rešiteljski kompleks se v času mlaja krepi. Vendar tokrat, namesto da poskušate rešiti druge, raje razmislite o lastnih požrtvovalnih nagnjenjih. Naučite se osredotočiti nase in dovolite kdaj drugim, da poskrbijo za vas – ta luna se ne nazadnje dogaja na vašem domačem terenu.

Osredotočite se na lastne čustvene sprožilce in njihovo zdravljenje. Raki ste navajeni negovati druge in skrbeti za vse ljudi v svojem življenju, toda trenutno je treba to energijo obrniti navznoter. Napolnite najprej svojo skodelico!

TEHTNICA

V vašem poklicnem življenju postaja intenzivno, a medtem ko se zavzemate za uspeh, vas mlaj prosi, da se spomnite tistih, ki so vam pomagali priti do sem, kjer ste zdaj. Ta luna vam lahko pokaže tudi vašo tekmovalno plat. Tehtnice imate trenutno veliko sposobnost, da začnete nekaj novega, vezanega na službo, ali da poslovno napredujete.

Ko si prizadevate za svoje cilje, pa bodite pozorni na pošteno igro. Glejte na druge ljudi, kot da hodijo z vami po vaši poti, in ne, kot da stojijo pred vami in so ovira do vašega uspeha.

KOZOROG

Mlaj bo zazibal vaše najbližje odnose pa tudi vaš odnos s seboj. Najbolje je, da preverite stanje partnerstva – so se spet pojavile stare težave, ki so se okrepile, ali nove, ki so zgolj nadomestile stare? Čeprav običajno sprejemate odločitve na podlagi racionalnih idej, je zdaj čas, da sledite srcu, in ne toliko umu. Če ste v razmerju, ki je zadnje čase v težavah, je to morda trenutek za spremembo in razreševanje. Lahko se prebudijo stare zamere. Odločno, a mirno ustavite nezdrave vzorce, ki se začnejo pojavljati prav zdaj.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.