Bine Volčič v Ljubljani zapira svoj bistro: “Življenje je tako naneslo”

Magazin 22. Dec 202211:14 2 komentarja
Instagram

V središču Ljubljane vrata zapira Monstera bistro, ki ga je vodil eden najboljših slovenskih kulinaričnih mojstrov. "Življenje je tako naneslo," nam je povedal Bine Volčič.

Na Gosposki ulici v Ljubljani se s prihodnjim tednom poslavlja priljubljen Monstera bistro pod taktirko enega najbolj znanih slovenskih kuharskih mojstrov Bineta Volčiča. 

Prek družbenega omrežja Instagram je svojim sledilcem sporočil, da se v prihajajočem letu v omenjenem lokalu obetajo spremembe. “Bistro v centru Ljubljane je ‘zrasel’ v posestvo na Goričkem, ki bo zaživelo spomladi 2023. Trenutna ekipa, ki ustvarja v Monsteri, pa se bo pod vodstvom chefa Gregorja Jelnikarja podala novim izzivom naproti. Do konca letošnjega leta je tako še nekaj zadnjih priložnosti, da se razvajate na trenutni lokaciji,” je zapisal.

Da se bistro konec leta zapira, nam je potrdil Volčič in v isti sapi dodal, da je “tako naneslo življenje. Še bolj se želimo vrniti k naravi, zato bomo z novo zgodbo začeli spomladi na Goričkem,” je dodal. Več nam Volčič ni želel razkriti, saj da bo več pojasnil naslednje leto. “Monstera v središču Ljubljane gre v hibernacijo, nikoli se pa ne ve, mogoče bo v prestolnici spet kdaj zaživela,” še skrivnostno doda.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje