Boki priljubljene kolumbijske pevke Shakire za vedno pozlačeni (FOTO & VIDEO)

Magazin 27. Dec 202318:28 0 komentarjev

V rojstnem mestu kolumbijske pevke Shakire so odkrili njen bronasti kip v velikosti 6,5 metra in prikazuje pevko med trebušnim plesom.

V kolumbijskem mestu Barranquilla so odkrili 6,5 metra velik kip pevke Shakire. Bronasta skulptura prikazuje pevko med njenim slavnim trebušnim plesom, s katerim je zaslovela v videospotu za skladbo Hips don’t lie (Boki ne lažejo, op. a.) iz leta 2006, ki jo je posnela skupaj z raperjem Wyclef Jeanom.

Odkritje kipa sta se v torek udeležila pevkina starša starša William Mebarak in Nidia Ripoll ter župan mesta Barranquilla. Pevka pa je nato fotografijo kipa in staršev, ki pozirata pred njim, delila tudi na družbenem omrežju Instagram.

Ob kipu je plaketa z napisom, ki hvali umetnico zaradi njenih ”bokov, ki ne lažejo,” edinstvenega talenta in glasu, ki navdušuje množice. Omenjeno je tudi njeno dobrodelno delo v okviru fundacije, ki jo je ustanovila pod imenom Pies descalzos, kar v španščini pomeni “bose noge”, in spodbuja razvoj zgodnjega otroštva. Pevka se je kiparju kiparju Yinu Márquezu in njegovim študentom zahvalila za “izjemen umetniški talent”, ki so ga pokazali pri ustvarjanju bronaste skulpture, poroča BBC.

Shakira sicer velja za eno najbolj priljubljenih latinskoameriških pevk. V zadnjem času se je v medijih pojavljala predvsem zaradi večmilijonske davčne utaje v Španiji, pa tudi zaradi razhoda s španskim nogometašem Gerardom Piquéjem, s katerim imata dva sinova.

Shakira, kip Shakira, kip
Foto: PROFIMEDIA
Shakira, kip Shakira, kip
Foto: PROFIMEDIA
Shakira, kip Shakira, kip
Foto: PROFIMEDIA
Shakira, kip Shakira, kip
Foto: PROFIMEDIA
Shakira, kip Shakira, kip
Foto: PROFIMEDIA

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!