Družina Boba Sageta razkrila vzrok njegove smrti

Magazin 10. Feb 202211:39
Bob Saget
Profimedia

Znani igralec ni umrl zaradi infarkta ali možganske kapi, kot so sprva domnevali, temveč zaradi posledic udarca v tilnik, za katerega je bil prepričan, da ni nevaren.

Boba Sageta, ki je umrl 9. januarja v 66. letu življenja, se najbolj spomnimo po vlogi Dannyja Tannera v nadaljevanki Polna hiša. Njegova smrt je bila nenadna, ob obdukciji pa se je izkazalo, da je imel na tilniku modrico ter da je preminil zaradi možganske krvavitve. V njegovi krvi niso našli sledov droge ali alkohola.

Igralca so našli mrtvega v hotelu v Orlandu na Floridi. “Pristojne oblasti so ugotovile, da je Bob umrl zaradi poškodbe glave. Sklenili so, da se je po naključju z zadnjim delom glave udaril v nekaj, pomislil, da mu ni nič, in šel spat,” je sporočila njegova družina.

Njegov pogreb je bil 14. januarja, en mesec po smrti igralca pa je njegova soproga Kelly Rizzo na družbenem omrežju Instagram objavila čustven videoposnetek, v katerem se je spomnila njunih skupnih trenutkov. Za sabo je pustil tudi tri hčerke, Lauro, Aubrey in Jeniffer.