Ewan McGregor: Pri 51 drugič pred matičarja

Magazin 28. Apr 202218:15 0 komentarjev
Ewan McGregor
Profimedia

Hollywoodski zvezdnik škotskega rodu Ewan McGregor in njegovo dekle Mary Elizabeth Winstead, s katero imata skoraj enoletnega sina Laurieja, sta si izmenjala poročne zaobljube.

Kot so povedali viri blizu para, je bilo poročno slavje na prostem rezervirano za ožji krog družine in bližnjih prijateljev. Odločila sta se za preprosto pogostitev, ki je v skladu z njunim življenjskim slogom – živita v kanjonu Topanga v Los Angelesu, kjer veliko časa preživljata v naravi.

Ewan McGregor
Profimedia

51-letni McGregor in 14 let mlajša Winstead sta se spoznala na snemanju teve serije Fargo konec leta 2016, maja naslednje leto pa se je ona razšla s soprogom Rileyjem Stearnsom, s katerim sta bila prej poročena sedem let.

Nekaj mesecev zatem se je McGregor ločil od svoje prve žene Eve Mavrakis, s katero sta bila skupaj več kot dve desetletji. Poleti 2020 je bil njun ločitveni postopek končan.

Winstead je pred časom za britanski Glamour iskreno spregovorila o težkem obdobju ločitve, saj je bila z nekdanjim možem skupaj že od svojega 18. leta in drugačnega življenja kot z njim tako rekoč ni poznala.

Ewan McGregor
Profimedia

McGregor, ki se je pred skoraj tremi desetletji proslavil z vlogo odvisnika v kultnem filmu Trainspotting, ima z nekdanjo ženo štiri hčere, to so Clara (26), Jamyan in Esther (20) ter 11-letna Anouk, mali Laurie pa je prvi otrok z njegovo novo izbranko.

Oba mladoporočenca bosta v kratkem na ogled v različnih serijah hiše Disney+, povezanih s franšizo Vojna zvezd, on kot Jedi v Obi-Wan Kenobi, ona v Ashoki.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!