Faktor X skupine Joker Out: Bili smo kot vaški pobalinčki

Magazin 02. Jan 202416:32 2 komentarja

Kakšen je bil faktor X, ki je povzročil, da so Joker Out po Evroviziji lani v tujini dosegli meteorski uspeh? Bili smo kot vaški pobalinčki, kot pet modelov na veselici, odgovarja Bojan Cvjetićanin. Kaj je še botrovalo temu, da je prav skupina Joker Out po Evroviziji odskočila tako, kot še noben slovenski izvajalec ali skupina po Evroviziji?

Za Joker Out je bilo leto 2023 izjemno uspešno, odprla se jim kariera tudi v tujini, kjer polnijo dvorane in navdušujejo občinstvo. Kaj je bil recept za ta uspeh?

Jure Maček pravi, da to, da so bili res dobro pripravljeni in da so tri četrt leta prej vedeli, kaj bodo delali. Bojan Cvjetićanin pa: Mi smo imeli koncert pripravljen, imeli smo zgodbo. Ljudje so lahko po Evroviziji šli poslušat njihovo glasbo in na koncu dobili še link, kje lahko kupijo karto za koncert.  Kris Guštin poudarja, da je bilo pomembno to, da so začeli nastopati takoj po Evroviziji.

Na Evroviziji so si tudi upali veliko več kot doma, pravi Cvjetićanin. “Bili smo kot pet vaških pobalinčkov.” A to ni bila strategija, tam smo se preprosto imeli fajn, dodaja Nace Jordan. Bili smo kot pet modelov na veselici, se z veseljem spominja Cvjetićanin.

Celoten N1 podkast, kjer so člani Joker Out sfiltrirali svoje turbulentno leto 2023, ki so ga s svojim uspehom vsekakor močno zaznamovali, pa preverite tule: Joker Out na seansi na N1.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje