Finec Käärija in pevec skupine Joker Out razvnela finsko publiko (VIDEO)

Magazin 10. Jun 202318:01 0 komentarjev

Pevec skupine Joker Out Bojan Cvjetićanin in finski predstavnik na letošnji Evroviziji Käärija sta se po slabem mesecu znova srečala v Helsinkih. Tokrat sta skupaj stopila na oder in oboževalcem postregla z nadvse zanimivim nastopom, nad katerim so bili številni naravnost navdušeni.

Pevec skupine Joker Out Bojan Cvjetićanin je v finski prestolnici obiskal koncert Käärije, ki je na letošnji Evroviziji zasedel končno drugo mesto. Vzdušje med koncertom pa je bilo, sodeč po posnetkih na družbenih omrežjih, nadvse živahno.

Cvjetićanin namreč koncerta ni zgolj spremljal, temveč se je Fincu pridružil na odru in zapel pesem Carpe Diem, s katero se je Slovenija na Evroviziji uvrstila na končno 21. mesto. Kljub temu da je Slovenec na odru prepeval domačo različico evrovizijske uspešnice, je publika besedilo skladbe prepevala skupaj z njim, medtem ko je Käärija nastop popestril z igranjem kitare.

Vročice pa s tem ni bilo konec. Ko je Käärija nastopil s pesmijo Cha Cha Cha, se je Cvjetićanin prelevil v plesalca in skupaj z drugimi plesalci izvedel koreografijo, s katero se je Finec predstavil Evropi in osvojil srca številnih. Publika je bila nad njuno energijo in kemijo na odru naravnost navdušena, saj sta si prislužila močan aplavz. Ko pa so se posnetki s koncerta razširili po družbenih omrežjih, so nekateri izrazili prepričanje, da je njuno prijateljstvo najboljše, ki se je spletlo v zgodovini tega pevskega tekmovanja.

Spomnimo sicer, da so se fantje iz skupine Joker Out in Käärija zbližali v času predevrovizijskih dogodkov, med bivanjem v Liverpoolu pa so prijateljstvo poglobili. Na spletu so se namreč pojavili posnetki njihovih druženj v zaodrju tekmovanja in v prostem času.

Še posebej tesno vez pa sta razvila Cvjetićanin in Käärija, o njunem prijateljstvu se je med drugim razpisal celo britanski BBC.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!